Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:kciuki za spokojne dokocenie DT![]()
![]()
![]()
jutro postaram się zrobić zdjęcie podwórkowcom
Czarna puma pisze:Bonanza nie wiem jak,ale nauczyl sie otwierania drzwiczek od szafki,gdzie stoi kosz na smieci...Jak dla mnie kot staje sie niebezpiecznie inteligentny...,bo wiadomo co mu wpadnie do tej kociej glowy jutro?? A moze nauczy sie otwierac mi lodowke...?
![]()
![]()
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:Bonanza nie wiem jak,ale nauczyl sie otwierania drzwiczek od szafki,gdzie stoi kosz na smieci...Jak dla mnie kot staje sie niebezpiecznie inteligentny...,bo wiadomo co mu wpadnie do tej kociej glowy jutro?? A moze nauczy sie otwierac mi lodowke...?
![]()
![]()
Bój się bój, forumowy Villentretenmerth ma Alberta (od A. Ainsteina) i lodówkę zamyka na kłódkę![]()
zaraz wstawię nowe zdjęcia - muszę je tylko obrobić - na razie są 2 filmiki
isabell36 pisze:widziałaś zdjęcia podwórkowców ?
Czarna puma pisze:isabell36 pisze:widziałaś zdjęcia podwórkowców ?
Widzialam..,ale nie o takie zdjecia mi chodzilo:)Ja chem zdjec ja sie te glodne kocie mordki kreca i wolaja JESC:)
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:isabell36 pisze:widziałaś zdjęcia podwórkowców ?
Widzialam..,ale nie o takie zdjecia mi chodzilo:)Ja chem zdjec ja sie te glodne kocie mordki kreca i wolaja JESC:)
nie da rady one są jak przypływ i jak szybko nie zapcham tych pyszczków to mnie porwą i utonę![]()
ale rozanielony pyszczek Bossa słodki, prawda ?
Czarna puma pisze:Isabell36 ale jaki mi sie trafil tymczas...![]()
![]()
Sliczny kocio poldlugowlosy rudy,a ja nie cierpie rudzielcow...,ale ten jest przepiekny
i mysle czy nie zostawic go sobie na drugie DS..., 8 A do niego na pewno beda ustawiac sie kolejki chetnych...
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:Isabell36 ale jaki mi sie trafil tymczas...![]()
![]()
Sliczny kocio poldlugowlosy rudy,a ja nie cierpie rudzielcow...,ale ten jest przepiekny
i mysle czy nie zostawic go sobie na drugie DS..., 8 A do niego na pewno beda ustawiac sie kolejki chetnych...
powtarzam jeszcze raz z całą stanowczością: CHCEM ZDJĘCIA tup !!!!!
wiesz w gruncie rzeczy nie ma brzydkich kotów - każdy ma to coś![]()
a jak Rudy dogaduje się z Bonanzą ?
masz wieści o Picolo ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 82 gości