floxanna pisze:Zboczenie było pierwsze, z niego ulągł mi się zawód
.......i nie jest to odosobniony przypadek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
floxanna pisze:Zboczenie było pierwsze, z niego ulągł mi się zawód
floxanna pisze:jaaana pisze:floxanna pisze:Maupa pisze:Flox, z innej beczki, czy zmienianie tytułów tego wątku to Twoja tajemna ukryta frajda?
Nie, to takie nietypowe schorzenie: jak nie zmienię tytułu stosownie do aktualnego tematu, to mnie bolą włosy i puchną mi paznokcie.
A nie zboczenie zawodowe?
Zboczenie było pierwsze, z niego ulągł mi się zawód
floxanna pisze:Maupa pisze:Flox, z innej beczki, czy zmienianie tytułów tego wątku to Twoja tajemna ukryta frajda?
Nie, to takie nietypowe schorzenie: jak nie zmienię tytułu stosownie do aktualnego tematu, to mnie bolą włosy i puchną mi paznokcie.
Lidka pisze:floxanna pisze:Maupa pisze:Flox, z innej beczki, czy zmienianie tytułów tego wątku to Twoja tajemna ukryta frajda?
Ale całkowita zmiana tytułu powoduje, że watek się gubi, trudno go szukać. Dobrze jak jest jakieś słowo kluczowe po którym w potrzebie można poszukać.
Zdjęcia śliczne:)
Lidka pisze:Ale całkowita zmiana tytułu powoduje, że watek się gubi, trudno go szukać. Dobrze jak jest jakieś słowo kluczowe po którym w potrzebie można poszukać.
floxanna pisze:Newa postanowiła chyba nadrobić nieudany początek swej bytności na tym świecie i teraz rośnie w tempie… brak mi porównania. Mam wrażenie, że codziennie jest ciut większa!
ezzme pisze:floxanna pisze:Newa postanowiła chyba nadrobić nieudany początek swej bytności na tym świecie i teraz rośnie w tempie… brak mi porównania. Mam wrażenie, że codziennie jest ciut większa!
poproszę o zdjęcia z miarą
Neigh pisze:Napawa mnie to szcześciem wielkim, bo obawiał się, ze zostanie takim wlaśnie wypierdkiem. Wprawdzie Zabers twierdziła, ze jej kotka wszystko wyrównała.......
Jak mała była kiedy po nią przyjechałaś wiesz..........no to wyobraź sobie, ze ona była JESZCZE chudsza jak do mnie dotarła.......niemożliwe, a jednak. Miała takie wciągnięte policzki........regularna Etiopka:-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Tygrysiątko i 35 gości