Działkowa Czarna Armia. I goście. Do zamknięcia.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 16, 2014 18:06 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Ojej, to nic, że to nie dziś - dobrych życzeń nigdy za wiele :D :1luvu:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw mar 27, 2014 13:52 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Silva od tygodnia z powrotem na działkach - wczoraj przybiegła pokazać, ze wszystko ok :D

Chudy nadal terroryzuje chłopaków w altanie - nie agresją, tylko gwałtownością i ruchliwością. Chyba mają go dość :? Jak zrobi się już stabilna, przyjazna kotom pogoda, wykwateruję go na nocki z altany. On i tak rano wypuszczony biegnie od razu na swoje stare śmieci, wiec pewnie gdzieś tam jakąś metę miał. Raczej nie będzie się szwendał noca po działkach. Na jedzonko zapewne będzie się stawiał 2 x dziennie, bo przecież pełna micha pod nos to nie lada gratka dla koteczka ;)
Nadal go będę ogłaszać, choć czarno widzę dom dla niego.

Jeden plus zamieszkania Chudego w altanie - Radek trzyma sztamę z Brzydalem i Batonem, taki Front Przeciwko Chudym Kotom ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt kwi 04, 2014 7:41 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Radecki zaprasza w niedzielę do Palmiarni, będzie prezentował wdzięki i przyjmował głaski w ilości nieograniczonej :D
Godziny 10-16 :kotek:

A jutro ... pranie dziada :twisted:
Za tydzień jedzie na wystawę do Warszawy powalczyć o najwyższy tytuł :D
Obrazek

Avian

Post » Sob kwi 05, 2014 6:40 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

... ino się nie wykręca
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob kwi 05, 2014 7:46 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

:) A to miej imieniny od marca do września.
Silva piękna, jak to kocica, ale to co trzyma przypomina raczej pratchawca. :D
Marutek zrobił się ogromnie proludzki i przyjacielski. Jest zachwycony i zaczarowany. Ty też masz takie czary. Z Albertem ma sztamę jak nie wiem co. Przyjaciele niczym czerwonoarmiści. Z Odisiem próbuje, ale Odiś jest z innego systemu planetarnego i uznaje wyłącznie mnie. Inny kot może podejść na dwadzieścia centymetrów - bo Odik ma takie długie łapki. I sprawnie ich używa. Bercik już nie próbuje ale Maru owszem. Czasem położą się obok siebie - jak Odik jest zaspany.
Czy Wściekły daje się prać tak łatwo jak Niemiec? Dziewięć kilogramów kota to nie żarty. Odiś ma pięć i pół, a u wetki było Westerplatte.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Sob kwi 05, 2014 8:19 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Wściekły daje sie prać równie łatwo jak Niemiec, a nawet lepiej, bo potem nie ma 2 godzin suszenia suszarką ;)
Stoi w wannie sztywny i złorzeczy - ale się nie ruszy :lol:
Obrazek

Avian

Post » Sob kwi 05, 2014 9:09 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Powodzenia dzisiaj Raduś, ty nasz czarny celebryto :D :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob kwi 05, 2014 9:20 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Po praniu zdjęcie poproszę. Z aktualną gazetą i datą na wierzchu. I proszę nie kombinować z jakimś fotomonotażem 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob kwi 05, 2014 11:20 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

MalgWroclaw pisze:Po praniu zdjęcie poproszę. Z aktualną gazetą i datą na wierzchu. I proszę nie kombinować z jakimś fotomonotażem 8)

Znaczy, ze kot nie przeżyje, czy ja? ;)
Obrazek

Avian

Post » Sob kwi 05, 2014 12:18 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Wiem, że Radek jest zdolniacha, ale chyba nie wstawiłby swojego zdjęcia z aktualną gazetą 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob kwi 05, 2014 12:54 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Stoi w wannie sztywny i złorzeczy - ale się nie ruszy :lol:
Geniusz.
Żaden z moich kotów nie dał się choćby umyć.
Kiedyś próbowałem z Odikiem bo się mocno obfajdał w kuwetce ale stanowczo protestował. To dałem mu
spokój.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Sob kwi 05, 2014 13:07 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Ufff, wyprany.
Ale wrzaski było słychać pewnie w promieniu 300km :lol:
Brudu z niego tyle spłynęło, jakby był farbowany na czarno ;)
Obrazek

Avian

Post » Sob kwi 05, 2014 13:20 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Zdjęcia. Bo po tym wpisie nie jestem pewna, czy Radek cały 8O
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob kwi 05, 2014 13:22 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Cały, cały, tylko duma ucierpiała :mrgreen:
Obrazek

Avian

Post » Sob kwi 05, 2014 13:33 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Eeetam, cały to on jest tylko bez lukru. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

[poprzednia][następna]