Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Jutro w pracy?
anulka111 pisze:Czesc daj jej mokrego tuz przed wyjazdemI ja bym je zostawila-np. saszetke intestinala,czego ona nie4 zje to zjedza inne koty jesli masz,wiec sie nie zepasuje.
Spalam dlugo............brat mnie obudzil o 10.30![]()
Podobno nad ranem byla straszliwa burza-ulice sa zatopione woda z opadow-a ja nic nie slyszalam,brata panikujaca Gapka postawila o 5 na nogi
Sihaja pisze:HejNielegalnie
Jakie szczyty wczoraj zdobyliście?
Ja byłam na wystawie psów. Zrobiłam tylko kilka zdjęć, niestety, bo moje akumulatorki już słabe, a nowych jeszcze nie mam... Po południu postaram się wstawić choć te zdjęcia, które udało się zrobić. U nas na wątku znaczy wstawięA może jutro - zależy jaka będzie pogoda jak wyjdę z pracy. Jak ciepło, to tak szybko do domku nie wrócę...
MonikaMroz pisze:Hej Bożenko.
Oby Ci w pracy dzionek szybko zleciał![]()
Ja dzisiaj w fatalnym nastroju. Pogoda chyba taka. Ale wszystko mnie boli, łamie mnie. Już kawę sobie zrobiłam. Może się poprawi.
Jutro panny zostają same aż na 1,5 dnia. Wracam w sobotę późnym popołudniem. Ciekawe jak Amy da sobie radę. Bo ona jest "chora" jak mokrego nie dostanie. A będzie tylko na suchym
anulka111 pisze:Czesc daj jej mokrego tuz przed wyjazdemI ja bym je zostawila-np. saszetke intestinala,czego ona nie4 zje to zjedza inne koty jesli masz,wiec sie nie zepasuje.
Podobno nad ranem byla straszliwa burza-ulice sa zatopione woda z opadow-a ja nic nie slyszalam,brata panikujaca Gapka postawila o 5 na nogi
Sihaja pisze:Caragh pisze:Jutro w pracy?
Źle skonstruowałam zdanie. Zdjęcia będą może dziś, jeśli pogoda zbrzydnie, albo jutro.
MonikaMroz pisze:anulka111 pisze:Czesc daj jej mokrego tuz przed wyjazdemI ja bym je zostawila-np. saszetke intestinala,czego ona nie4 zje to zjedza inne koty jesli masz,wiec sie nie zepasuje.
Oczywiście że dam rano mokre
saszetke intestinala - tego nie mam. Ale myślę że Amy sobie poradzi. Będzie musiała. Pewnie i tak większość czasu prześpią z Mili
U nas wieje i jest pochmurno. Możliwe że przywieje deszczowe chmury.
anulka111 pisze:Intestinal db robi na jelita ,jak kot wrazliwy i sresowy- jak gdzies wyjezdzam to daje ,bo moje lubiaA kota jak zglodnieje to skubnie suchego
![]()
Mnie po operacji Gucio w kolnierzu oszukiwal ,ze pic nie moze-az go w koncu przylapalm na piciu w kolnierzu bez problemow![]()
![]()
![]()
-a wczesniej spac po nocach z nerwow nie moglam i wozilam go na kroplowki,by sie nie odwodnil,misek z woda bylo w chalupie rozstawionych kolo 10-nabil mnie w butelke ....cwaniak jeden
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 177 gości