Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś. cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 01, 2013 21:27 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Kocio już prawie jak nowy . :ok: Łatek to przez parę dni po zabiegu tak delikatnie siadał na zadku , że pekaliśmy ze śmiech zamiast kotu współczuć . :oops:
Jamniś cudny ! Kropcia też . :D Ktoś musiał sprawdzic , czy dobrze wyczyściliście oczko wodne :wink: I czy rybkom sie podoba .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro maja 01, 2013 22:31 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Piękne fotki :1luvu: I Żuczuś taki szczęśliwy , i Cudaczek , o Kropci nie wspomnę .....

A u nas pogoda kiepska była :evil: , jutro ma być lepiej.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro maja 01, 2013 22:59 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:Żuczuś jedyny, który nie był zainteresowany naszą pracą, jedynie co go interesowało to leniuchowanie :ok:
Przepiękny uśmiech dla Cioci Moniki:)
Obrazek

Czeeeeść mój Śmieszku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pięknie leniuchujesz :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 01, 2013 23:25 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

doczytałam...a nie mówiłam, że wszystko będzie dobrze.... :wink: :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro maja 01, 2013 23:54 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

barbarados pisze:Kocio już prawie jak nowy . :ok: Łatek to przez parę dni po zabiegu tak delikatnie siadał na zadku , że pekaliśmy ze śmiech zamiast kotu współczuć . :oops:
Jamniś cudny ! Kropcia też . :D Ktoś musiał sprawdzic , czy dobrze wyczyściliście oczko wodne :wink: I czy rybkom sie podoba .

Rambuś nawet sobie jakoś radzi, biega trochę wolniej, ale nie jest żle:)

izka53 pisze:Piękne fotki :1luvu: I Żuczuś taki szczęśliwy , i Cudaczek , o Kropci nie wspomnę .....

A u nas pogoda kiepska była :evil: , jutro ma być lepiej.

Zwierzaki dzisiaj się cieszyły z ładnej pogody to i na fotkach wyszły uśmiechnięte :wink:
U nas po raz pierwszy mieliśmy tak ładnie, bez wiatru, deszczu i nawet słonecznie :D

Caragh pisze:
AnnAArczyK pisze:Żuczuś jedyny, który nie był zainteresowany naszą pracą, jedynie co go interesowało to leniuchowanie :ok:
Przepiękny uśmiech dla Cioci Moniki:)
Obrazek

Czeeeeść mój Śmieszku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pięknie leniuchujesz :D

Pięknie i dużo Ciociu :ok:

puszatek pisze:doczytałam...a nie mówiłam, że wszystko będzie dobrze.... :wink: :1luvu: :1luvu:

Mówiłaś, mówiłaś :kotek: i miałaś rację :D ale ja już na stare lata się nie zmienię, byłam, jestem i zostanę panikarą niestety :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw maja 02, 2013 5:47 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ale idylla :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To chyba dzięki tej złotej rybce :ryk: :ryk: :ryk:
Żuczusia uśmiech, powalający :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Czw maja 02, 2013 6:54 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Zuzko, już odespałaś zabieg Rambusia ?

Takie oczko wodne - pięknie wygląda, ale sporo przy nim pracy, ale w końcu masz pomocników :wink:

Jak dzisiaj wyglądają "układy" między zwierzorkami ? nadal sielsko-anielsko ?
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw maja 02, 2013 8:55 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Witajcie w naszych kotach!
Cyba przeprowadzka nie była taka ciężka? :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw maja 02, 2013 9:04 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Oczko wodne cudo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rambuś pewnie nie pamięta już "ciachania" :mrgreen: Ogromny z niego kocur :1luvu: :1luvu:
Kropeczka jak jej braciszek lubi słoneczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw maja 02, 2013 10:57 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Doczytałam parę stron. Fotki obejrzałam. Ale macie tam cudnie koło domku. Zazdroszczę :ok:
Jak bezjajeczny koteczek ??? Już pewnie lata, wariuje jak dawniej :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw maja 02, 2013 11:26 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Przybiegłam z ogrodu zobaczyć,czy już jestem pod nowym adresem:)
Przeprowadzka się udała:)
Dziękuję:)

U nas brakuje słoneczka, ale nie mamy wiaterku i jest ciepło:) wiec znowu wszyscy okupujemy ogród :lol:

halinka1403 pisze:Ale idylla :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To chyba dzięki tej złotej rybce :ryk: :ryk: :ryk:
Żuczusia uśmiech, powalający :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Halinko :D idylla na całego :mrgreen: , podobnie jest dzisiaj, jeszcze nie widziałam atakującej Kropki, nawet kocio ją spokojnie minął na schodach, a ona nie drgnęła na jego widok:)
może dlatego, że znowu wszyscy jesteśmy w ogrodzie... i kociaki mają "swoje zajęcia"...tyle lataczy się pokazało :mrgreen: oby ta idylla trwała dziś...jutro...zawsze :mrgreen:

Kotina pisze:Zuzko, już odespałaś zabieg Rambusia ?

Takie oczko wodne - pięknie wygląda, ale sporo przy nim pracy, ale w końcu masz pomocników :wink:

Jak dzisiaj wyglądają "układy" między zwierzorkami ? nadal sielsko-anielsko ?

Odespałam Elu, nawet nie mam już spuchniętych oczków :wink:

A stawek jest fajny, czyszczenie mamy dwa razy do roku, wtedy wszyscy się angażujemy...ja ratuję rybki i żabki :mrgreen: reszta rodzinki robi tą lepszą robotę :wink: wypompowuje wodę, czyści kamienie, uzupełnia roślinki :D
Zwierzorki mają ciche dni :D nikt nikogo nie gania, nie straszy, nie zauważają Cudaczka...

Ewa L. pisze:Witajcie w naszych kotach!
Cyba przeprowadzka nie była taka ciężka? :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nieee :lol: :lol: ...
spakowałam pięć plecaczków i w drogę, po lepsze jutro :ok:

Miraclle pisze:Oczko wodne cudo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rambuś pewnie nie pamięta już "ciachania" :mrgreen: Ogromny z niego kocur :1luvu: :1luvu:
Kropeczka jak jej braciszek lubi słoneczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiesz, jak patrzę na fotki, to faktycznie Rambuś wygląda wielki, ale dla mnie to on jest ciagle tym malutkim, biedniutkim koteczkiem :D
Kropka bardzo lubi ciepełko i ciszę:) a za wylegiwanie się w słoneczku, gotowa oddać przyjemność przeganiania Rambuśka :mrgreen: :mrgreen:

MonikaMroz pisze:Doczytałam parę stron. Fotki obejrzałam. Ale macie tam cudnie koło domku. Zazdroszczę :ok:
Jak bezjajeczny koteczek ??? Już pewnie lata, wariuje jak dawniej :)

Koło domku jest jeszcze duzo pracy,mamy trochę rozbabrany teren pod dobudowę, ale jest też część ogrodu, gdzie staramy się mieć choć trochę jak u ludzi :wink:

A Cudaczek już odżył...właśnie biegał za mną po ogrodzie, teraz dostał swoje żarełko i przez dłuższą chwilę się kokosił w swoim koszyczku :mrgreen:
Pewnie troszkę pośpi i znowu wybiegnie na ogródek:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw maja 02, 2013 12:05 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Zapomniałam dodać wczorajszą Kropcię:)

http://youtu.be/eXC_quGVGos
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw maja 02, 2013 14:01 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Normalnie jak widziałabym Tofisia, tylko mniej puchatego :mrgreen:
On też wywala tak brzucho i jeździ grzbiecikiem :ryk:
100% rodzeństwo :mrgreen:

Uśmiałam się przy zabawie z Żuczkiem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw maja 02, 2013 15:50 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Zuza ,widziałam wczoraj jamnika szorstkowłosego ....ogolonego 8O włoski były tylko na pysiu i uszach ,wpadła byś na to :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw maja 02, 2013 16:17 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:Zapomniałam dodać wczorajszą Kropcię:)

http://youtu.be/eXC_quGVGos

Kropcia fajnie prezentuje swoje wdzięki,ale Żuczek dostał bęcki od Kropeczki-jak można modelce przerywać prezentację wdzięków,no jak? :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

[poprzednia][następna]