Georg-inia pisze: Mam nadzieję, że nie zastanę pod bramą pudełka z napisem "ZWROT - towar niezgodny z opisem"

A to co z tą połową kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze: Mam nadzieję, że nie zastanę pod bramą pudełka z napisem "ZWROT - towar niezgodny z opisem"
dilah pisze:Na "dobrą wróżbę" zmień tytuł
dilah pisze:Inga a co z tym "leczeniem Rossmanna"? Dopytowywuje, bo na Joko mam kolejny zdaje się bardzo fajny dom, mógłby pójść Twój malec, lub któraś baba z lecznicy - tylko chyba one wczoraj pojechały do Maćka
Georg-inia pisze:dilah pisze:Inga a co z tym "leczeniem Rossmanna"? Dopytowywuje, bo na Joko mam kolejny zdaje się bardzo fajny dom, mógłby pójść Twój malec, lub któraś baba z lecznicy - tylko chyba one wczoraj pojechały do Maćka
no przecież nie pojechały, tylko czekają na CiebieMały kicha, jest przeziębiony, dostaje antybiotyk + immunostymulator, myślę, że za jakieś 3 dni powinno być na tyle dobrze, że pod warunkiem opieki wet - mógłby iść do domku
andorka pisze:Pingwin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Georg-inia pisze:andorka pisze:Pingwin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
klasycznykcesz? bez umowy Ci oddam
andorka pisze:NIE, na razie nie kcem.
ja w ogóle nie wiem czy chciałabym malucha. Po wczorajszych występach Filutka, które miałam okoliczność oglądać wczoraj cały wieczór u Wiedźmy uważam, że ci co chcą maluchy to samobójcy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 26 gości