Właśnie od kilku dni przekopuję się m.in przez to forum
felin pisze:Na razie "konkuruje cenowo" z Terra felis, którego moje kocury nie chcialy jeść
Skład też ma podobny do terra felis i pewnie moje również się wypną przez dodatki typu kocimiętka czy waleriana
hanelka pisze:Skład wygląda bardzo zachęcająco, ale zbankrutowałabym na swoje naście sztuk...

Szkoda, że nie ma puszek 400g. Przez małe opakowania musiałam zrezygnować z applaws...
Ekozwierzak właśnie wprowadził (na moją prośbę

) 400g puszki Catz Finefood, są w dość przystępnej cenie

I również PoN w 400gpuszkach ale niestety w dużo mniej przyjemnej cenie...
A ostatnio kupiłam w zoo+ 400g puszki Herrmanns Bio-mięso, kotom smakuje więc mogę polecić
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ety/323465To czyste mięso bez dodatków.
morelowa pisze:Broszka, obiecałaś zdjęcia z przebiegu... Dalej nie masz baterii do aparatu? I o konikach pamiętaj. No, może poczekaj aż wyzdrowiejesz
Wciąż robię zdjęcia z remontu ale nie ma za bardzo co pokazywać
Kopytnym zrobiłam wczoraj kilka fotek ale było pochmurno i nie bardzo wyszły
morelowa pisze:Na pierwszym zdjeciu to Inka? Ma uroczą minkę. Jak ona się czuje?
Tak, na pierwszej fotce to Inka.
Z Inusią nie jest dobrze... nie piszę o tym bo mi tak jakoś trudno napisać że przegrywamy
W skrócie to niestety raczycho postępuje, rana po operacji nie wygoiła się i nie ma już szans na poprawę tym bardziej że nerki prawie już zupełnie nie działają
Pozostała nam opieka paliatywna, rozpieszczanie do granic możliwości i czekanie na nieuniknione...