bubor pisze:Ja Wam dam znęcać się nad futrami , TOZ naślę ..................
Zaraz tam TOZ, należy się tym flądrom od czasu do czasu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Ja Wam dam znęcać się nad futrami , TOZ naślę ..................
kalair pisze:Zaraz tam TOZ, należy się tym flądrom od czasu do czasu!One też się nad nami znęcają!
Caragh pisze:kalair pisze:Zaraz tam TOZ, należy się tym flądrom od czasu do czasu!One też się nad nami znęcają!
Im wolnoJak nie nad służbą się poznęcać to nad kim
kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą.Proszem mi tusiek nie podlewać.One nie kfiatki som i jusz nie urosnom....Zielonych pędów też raczej nie wypuszczom...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą.Proszem mi tusiek nie podlewać.One nie kfiatki som i jusz nie urosnom....Zielonych pędów też raczej nie wypuszczom...
A kto je tam wie, co i jak będą Kretki puszczać się..![]()
![]()
Doberek Reniu niedzielnie!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą.Proszem mi tusiek nie podlewać.One nie kfiatki som i jusz nie urosnom....Zielonych pędów też raczej nie wypuszczom...
![]()
Kretki som grzeczne i się nie puszczajom... Mój cukiereczek miałby się puszczać...też coś....Tu ikonka świętego oburzenia..
Rety co tu sie dzieje,kto oskarza Kretki o zle prowadzenie?kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą.Proszem mi tusiek nie podlewać.One nie kfiatki som i jusz nie urosnom....Zielonych pędów też raczej nie wypuszczom...
![]()
Kretki som grzeczne i się nie puszczajom... Mój cukiereczek miałby się puszczać...też coś....Tu ikonka świętego oburzenia..
kocurzyca41 pisze:No jak..wiadomo ..mikrorozumek i mikroserduszko.....
anulka111 pisze:Rety co tu sie dzieje,kto oskarza Kretki o zle prowadzenie?kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą.Proszem mi tusiek nie podlewać.One nie kfiatki som i jusz nie urosnom....Zielonych pędów też raczej nie wypuszczom...
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 48 gości