Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
urwiniu pisze:Fasolko!!! Został żem Misterem czy cuś Duża moja się cieszy jak nie wiem co i mówi, że chyba faktycznie fajowski jestem nie tylko w jej oczach
I ja postanowiłem nagrodę przekazać (no te pół co mi przysługuje, drugie pół rozdziela miss) Twojej Dużej Fasolko bo wiem, że ona ma duzo bezdomnych biedaków, którym trzeba pomóc, żeby choc namiastkę miłości człowieka miały, no.
Koffam na zawsze TygRys![]()
![]()
urwiniu pisze:Fasolko!!! Został żem Misterem czy cuś Duża moja się cieszy jak nie wiem co i mówi, że chyba faktycznie fajowski jestem nie tylko w jej oczach
I ja postanowiłem nagrodę przekazać (no te pół co mi przysługuje, drugie pół rozdziela miss) Twojej Dużej Fasolko bo wiem, że ona ma duzo bezdomnych biedaków, którym trzeba pomóc, żeby choc namiastkę miłości człowieka miały, no.
Koffam na zawsze TygRys![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:W sąsiednim bloku była już kibolska (przepraszam za wyrażenie) impreza. Głośno, trąbili jeszcze po piątej. Dużo kotów dziś nie przyszło zjeść![]()
![]()
![]()
duża Fasolki
Bazyliszkowa pisze:MalgWroclaw pisze:W sąsiednim bloku była już kibolska (przepraszam za wyrażenie) impreza. Głośno, trąbili jeszcze po piątej. Dużo kotów dziś nie przyszło zjeść![]()
![]()
![]()
duża Fasolki
U nas na razie cisza, ale już się boję, co się będzie działo podczas mistrzostw
meksykanka pisze:Rany, jak dobrze, że my poza Wa-wą, tym razem się cieszę
MalgWroclaw pisze:morelowa pisze:pstro![]()
Tak pytam -Wro to miasto gdzie powinnam mieszkać, wszystko i wszytkich tam mam. Tu wręcz przeciwnie. Bywam jak sie tylko da - może Cię kiedyś spotkam? Tylko zdaje sie Karłowice to wręcz przeciwny kierunek od moich tras
No, ale Karłowice nie są oddzielone drutem kolczastym. Do nas się jedzie z centrum (od Arkad, blisko dworca) autobusem A pod sam dom. Fasol zaprasza
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Lifter, Marmotka, Sigrid i 14 gości