Moderator: Estraven
meksykanka pisze:Czy u Was znowu padał śnieg?
Ja protestuję
Zaraz pójdę i osobiście przywlokę tę wiosnę za kłaki, razem z tymi jej ptaszkami, pączkami, listowiem, i czym tam jeszcze.....
vip0 pisze:Ojej, to mi przykro bardzo...![]()
![]()
Wiesz, u nas też był taki wujek Wiktor...on był dla nas bardzo dobry, nigdy na nas nie krzyczał, zawsze był spokojny...taki był rudy, jak ja. No i potem chorował...a potem tak go nagle nie było.![]()
Duża bardzo płakała, długo tak płakała, nawet teraz jak o nim mówi, to płacze. Mówi, że on z nami jest cały czas...ale ja go nigdzie nie widzę.![]()
Puś.
MaryLux pisze:No, nie wiem, czym się denerwujęI ja jestem brzydka, bo czarna. I Duża mówi, że gruba...
caldien pisze:MaryLux pisze:No, nie wiem, czym się denerwujęI ja jestem brzydka, bo czarna. I Duża mówi, że gruba...
NIE!![]()
MaryLux pisze:caldien pisze:MaryLux pisze:No, nie wiem, czym się denerwujęI ja jestem brzydka, bo czarna. I Duża mówi, że gruba...
NIE!![]()
Wstrętne, grube i nerwowe kocisko!
caldien pisze:MaryLux pisze:caldien pisze:MaryLux pisze:No, nie wiem, czym się denerwujęI ja jestem brzydka, bo czarna. I Duża mówi, że gruba...
NIE!![]()
Wstrętne, grube i nerwowe kocisko!
NIE!![]()
Badylek bardzo oburzony!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości