Klarcia też podkołderkowa i Pynia czasami!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:MaryLux pisze:Oliwciu, zabierz wszystkich na moje wierszyki
Inka
Ineczko, Duża czyta nam każdy Twój wierszyk. My już dobrze znamy Twoją poezję, a Julinka dopiero odkrywa jej piękno. Gabisia z pamięci mówi wierszyk o sobie i jest bardzo dumna z tego, że o niej napisałaś. Kochamy wszystkie wierszyczki z Twojej książeczki. A kiedy ukaże się książeczka z wierszami, które piszesz na forum?
Oliwka zachwycona
kalair pisze:vega013 pisze:kalair pisze:Juleczko![]()
![]()
![]()
![]()
Tak!
Ciociu, ja też jestem Kretka, tak? I Kretki są śliczne, prawda?
Juleczka zaciekawiona
Tak Kochanie, jestes Kretka, najpiekniejsza na swiecie! I Oliwusia tez!
MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:Oliwciu, zabierz wszystkich na moje wierszyki
Inka
Ineczko, Duża czyta nam każdy Twój wierszyk. My już dobrze znamy Twoją poezję, a Julinka dopiero odkrywa jej piękno. Gabisia z pamięci mówi wierszyk o sobie i jest bardzo dumna z tego, że o niej napisałaś. Kochamy wszystkie wierszyczki z Twojej książeczki. A kiedy ukaże się książeczka z wierszami, które piszesz na forum?
Oliwka zachwycona
Oliwciu, wierszyki z tej wydanej książeczki też były na forum, tylko w pierwszej i drugiej części PP. A te nowsze to pewnie za kilka miesięcy wydam
Inka
Karolek(ona) pisze:
a na dużym metrażu, że tak zapytam bo mi ktos ostatnio wyliczył na forum, że powinnam mieć 5 kotówbrrrrrrr
vega013 pisze:Karolek(ona) pisze:vega013 pisze:Karolek(ona) pisze:Witam śliczne koteczki - 7 naliczyłamwszystkie to "stali" mieszkańcy czy jakieś tymczasiki
Ta Oliwka z Rudymi łapkami jest super, reszta oczywiście tez ale ona wygląda jakby pożyczyła łapki od Garfielda mojego np.
![]()
Witaj KarolkuJak miło, że jesteś z nami
![]()
Cała siódemka to nasi rezydenci. Julka przez godzinę (od momentu zdjęcia z drzewa) była tymczasem, ale przekonała nas, że musi z nami zostać.
a na dużym metrażu, że tak zapytam bo mi ktos ostatnio wyliczył na forum, że powinnam mieć 5 kotówbrrrrrrr
Na 75 metrach kwadratowych.
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:Oliwciu, zabierz wszystkich na moje wierszyki
Inka
Oliwka zachwycona
Oliwciu, wierszyki z tej wydanej książeczki też były na forum, tylko w pierwszej i drugiej części PP. A te nowsze to pewnie za kilka miesięcy wydam
Inka
I będzie tam wierszyczek o mnie <hopsa, hopsa, hopsa>
Gabunia uszczęsliwiona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 394 gości