Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wirtualnie przytulamWielbłądzio pisze::crying:![]()
Ta kocica jest jakaś zaczarowana, mówię Wam... Spojrzy na Ciebie przez ułamek sekundy i już jesteś zahipnotyzowana...
Wielbłądzio pisze::crying:![]()
Ta kocica jest jakaś zaczarowana, mówię Wam... Spojrzy na Ciebie przez ułamek sekundy i już jesteś zahipnotyzowana...
Wielbłądzio pisze:Ja dzisiaj mojego Bambeluta wezmę i zacałuję na śmierć
A tak w ogóle, to już jedzie do mnie następna tymczaska. Podobno nawet z bonusami w brzuchu, trzeba będzie migiem załatwiać zabieg
Zofia&Sasza pisze:Wielbłądzio pisze:Ja dzisiaj mojego Bambeluta wezmę i zacałuję na śmierć
A tak w ogóle, to już jedzie do mnie następna tymczaska. Podobno nawet z bonusami w brzuchu, trzeba będzie migiem załatwiać zabieg
Kasiu, tylko weź koniecznie książeczkę zdrowia AmberAdres zaraz Ci podam na pw.
Wielbłądzio pisze:Zofia&Sasza pisze:Wielbłądzio pisze:Ja dzisiaj mojego Bambeluta wezmę i zacałuję na śmierć
Kasiu, tylko weź koniecznie książeczkę zdrowia AmberAdres zaraz Ci podam na pw.
Książeczka od trzech dni jeździ ze mną do pracy![]()
Bo błonty myślonce zwierze som
Na pewno ma cos chodliwego-jak taki kolor ,to pewnie oczyska beda wyjatkowo piekneWielbłądzio pisze:Blondo-kasztanowe pasemka na naturalnym mysim blondzie. Myślicie, że to chodliwy?
Wielbłądzio pisze:E tam. Zwykłe niebieskawoszare. Małe, niewyraziste i nieposiadające rzęs podobnych do tych u Myszki Minnie
Najzwyklejszy w świecie, nierasowy stołeczny wielbłąd środkowoeuropejski.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, puszatek i 10 gości