Moderator: Estraven

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:nie,ja myślałam że to Ty się umawiasz-nie chciałam mieszać
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:
Rozmawiałam z p.dr.z Koterii w sprawie Jadzi.
Niestety pani dr.chwilowo nie operuje bo świeżo urodziła dzidzi![]()
Operuje pan dr.-"robi odrobinę większy szew bo ma większe ręce ale metoda sterylizacji jest taka sama"
w zw.z syt.jest spiętrzenie i najwcześniejszy termin to 18-ty czyli czwartek o tydzień pozniej,ale mam zadzwonic do pani Elizy w pon.o 12-tej i gdzieś mnie czyli Jadziunie wciśnie![]()
Czy Jadzia dostaje proverę?
Ja jakby co jeszcze mam kilka tabl. Julenki to mogę podać tylko zapytajcie jak często.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:no jasne.
niedobrze mi się już robi na to nasze bogobojne,katolickie społeczeństwo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zazdroszczę jej nowemu domkowi 

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel i 27 gości