Dasz mu zaraz nastepna kroplowke, czy dopiero wieczorem?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Kotki sobie teraz grzecznie śpią jak aniołeczki. Może je obudzimy?
SecretFire pisze:Emil mi dzis cala noc nie dal spac. I potem Lilly sie do niego dolaczyla, tak ze Twoj Macius byl w dobrym towarzystwieWiem, ze w ostatnia noc byla pelnia ksiezyca, ale przewaznie jako tako noc minela. Teraz jestem zmeczona do konca, mam straszne bole miesni, bo wczoraj nowe cwiczenia zaczelam i mi jest tak w ogule nie w sosie.
Dasz mu zaraz nastepna kroplowke, czy dopiero wieczorem?
AniHili pisze:Yhhh, Mścisiek tłukł się jak dusza potępiona razem ze swoją cholerną, brzęczącą piłeczką
SecretFire pisze:Kurzcze no, akurat mi sie przypomnialo, ze moglam te zabawki, ktore robia najwiecej "glosu", wlozyc do paczuni dal kochanej kuzynki. Jak i tak nie moze spac, to dzieciatka by mogly sie pobawic
SecretFire pisze:Kurzcze no, akurat mi sie przypomnialo, ze moglam te zabawki, ktore robia najwiecej "glosu", wlozyc do paczuni dal kochanej kuzynki. Jak i tak nie moze spac, to dzieciatka by mogly sie pobawic
kasia86 pisze:SecretFire pisze:Kurzcze no, akurat mi sie przypomnialo, ze moglam te zabawki, ktore robia najwiecej "glosu", wlozyc do paczuni dal kochanej kuzynki. Jak i tak nie moze spac, to dzieciatka by mogly sie pobawic
Zawsze można otworzyć okno i wywalić na pole.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości