Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 18, 2010 23:13 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

No dooooobra :wink:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto gru 07, 2010 23:30 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Hanelko Skarbie, zdjęcia już sooom w aparacie , ale jak zwykle kabelek w .... ????? pracy - zgadłaś :mrgreen:
jutro, najpóźniej w czwartek będą :ok:
To ponownie w telegraficznym skrócie ( dawno nas nie było :D ) :
Miłość Wafki i Tośki rozkwita, ale Bromba zawiedzona nie jest, bo ona jest niezależną Damesą i ma Wafla w ... poważaniu :ryk:
Asek zafutrzył się niemiłosiernie i to super, ale mniej super, że się dredzi co tydzień :evil: , i jak go czesać ? RATUNKU !!! Gapcio z niego nadal, np. śpi ze mną w łóżku , obraca się w środku nocy na prawy bok i .... spada z wyrka ..... no i nie wie o co chodzi :ryk: ,
Szantaka a raczej Czorcik jest najmiziastsza z miziaków, tulaj, głaszcz, całuj, aleeeee... jak nie ma ochoty to nadal cap ... no Czorcik pierwsza liga :mrgreen: :1luvu:
a Saszka, jak to Saszka , piękny, dyży miś i z Wafka się tłuką non stop :evil: , twory, pooootfory :ryk:, ale on potem przychodzi i mi głowę wciska ... głaszcz mnie, miziaj , koffffaj :1luvu: i nie klaszcz glośno, coby mnie z Wafką rozdzielić, bo ja mu i tak łomot spuszczę :twisted: ( potajemnie dodam, ze z wzajemnością :mrgreen: )
I tak, to żyje nasze stadko :ok:
Hanelko, Arcana ma u nas dozywotnie zaproszenie, ale moze i Ty miałabyś ochotę zobaczyć Białystok ? Wprawdzie białych niedźwiedzi u nas nie ma, ale zimą równie pięknie jak latem :D . Zapraszamy ! i Czorcika byś poznała osobiście :ok: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro gru 08, 2010 9:22 przez ellza1, łącznie edytowano 1 raz

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Śro gru 08, 2010 0:51 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Iza, bardzo chętnie, dziękuję. :1luvu:
W Białymstoku byłam kilka razy przelotem w różnych porach roku i bardzo mi się podobał.
Jednak trudno mi zostawić spore stadko, zwłaszcza padaczkowego kundla. :(
Strasznie Wam zazdrościłam Waszych letnich spotkań, ale nie tracę nadziei, że i ja będę mogła kiedyś skorzystać z Twojego zaproszenia.
Nie tylko Czorcika chętnie poznam (mam Diabełka - też czarną dziewuszkę), ale całe Twoje stadko, no i przede wszystkim Ciebie, oczywiście. :)
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 10, 2010 0:18 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Millllość Wafki z Tośką :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

ellza1

Post » Pt gru 10, 2010 0:32 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Jako, że godzina późna, to idę spać, reszta fotek jutro :ok:
Dobranoc

ellza1

Post » Pt gru 10, 2010 7:20 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

:1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 10, 2010 10:01 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Cześć Izowa gromadko! :1luvu:
Widzę, że u Was też sympatie i kręgi przyjaciół, jak wśród moich futer.
A do czesania polecam Ci furminator - najtaniej są na allegro.
Ja kilka miesięcy temu kupiłam sobie taki:

furminator

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 10, 2010 15:59 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Iza dzieki :ok:
Futra tak generalnie to mają fazy raz się koffffają, innym razem prychają, albo ganiają ..... jak to futra, wesoła rodzinka :mrgreen:
Witaj Hanelko, zaczynam powoli pracować nad nowymi fotkami a więc , tadam :

Asek - informatyk, trochę śpiący :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Wafel też postanowił pojmać komputer :mrgreen:

Obrazek

ellza1

Post » Pt gru 10, 2010 16:03 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Informatyk Trochę Śpiący - boski :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A i komputer pięknie pojmany :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Iza, pracuj dalej nad fotkami :wink: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 10, 2010 16:05 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Zafutrzył sie Aslanek trochę :D

Obrazek

ale za to jest czyścioszkiem

Obrazek

i lubi wyrko dużych baaaardzoooo :1luvu: :mrgreen:
Obrazek

ellza1

Post » Pt gru 10, 2010 16:09 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

ślicznie odrósł :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt gru 10, 2010 16:10 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

A gdzie reszta rodziny? No gdzie?! :roll: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 10, 2010 16:14 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Miś Saszka :1luvu:

Obrazek

bardziej od kompa woli pilnować butów swego dużego zwanego panciem :mrgreen:

Obrazek

mój Tż tak nie do końca wierzył w dobre intencje Saszki , bo cały czas miał obawy, ze on tak leży przy jego butach, bo chce mu w nie .... narobić :ryk:

ale jak mu pokazałam to zdjęcie ....
Obrazek[/URL]

..... no tak Saszka pilnuje miejsca na buty pancia :mrgreen:

ellza1

Post » Pt gru 10, 2010 16:19 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Śliczny Micho :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 10, 2010 16:25 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Już pomalutku reszta rodzinki się pojawia :ok:

Wafel doszedł do wniosku, że też butów dużego przypilnuje :mrgreen:

Obrazek

A tu śniadanko rodzinne, tylko dużym misek zabrakło :ryk:

Obrazek

Saszka znudzony pilnowaniem butów postanowił poczytać, ale tak się zmęczył, ze zasnął :D

Obrazek

ellza1

[poprzednia][następna]