Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby piętyrowe łóżko
pixie65 pisze:W zasadzie tylko brak ramki odróżnia moją łazienkę od dużej kuwety
pixie65 pisze:W zasadzie tylko brak ramki odróżnia moją łazienkę od dużej kuwety
Amika6 pisze:Lepszy byby materac dmuchany, bo na podłodze zimno
pixie65 pisze:Hmmm...no ale....
Ja czasem TEŻ potrzebuję skorzystać z łazienki...
Wannę tam mam i w ogóle
Anda pisze:a może Tajemnicza Ciotka J. wypożyczy Ci wannę na zimę??
pixie65 pisze:Anda pisze:a może Tajemnicza Ciotka J. wypożyczy Ci wannę na zimę??
Odnoszę wrażenie, że w lubelskich kręgach został zawiązany jakiś spisek![]()
Zmierza on ku temu aby mnie z lokalu wyeksmitować a w zamian - urządzić w nim wygodną budę dla stada sierściuchów.
/.../
Tylko ciekawe, która Cioteczka będzie do nas latać, żywność dostarczać, kuwetę sprzatać, o rozrywki dbać i potrzeby miziankowe zaspokajać![]()
CV i list motywacyjny ze zdjęciem prosimy na PW przesłać.
Casting zrobim i po wyłonieniu Najbardziej Odpowiedniej Kandydatki - będziem się z resztą Towarzystwa pogrążać w kątemplacji czy innem nicnierobieniu.
Na Kultowej Kanapie, ofkors
pixie65 pisze:A co do samolubstwa: ja się bardzo chętnie do WIĘKSZOŚCI dostosuję.
Tylko ciekawe, która Cioteczka będzie do nas latać, żywność dostarczać, kuwetę sprzatać, o rozrywki dbać i potrzeby miziankowe zaspokajać![]()
CV i list motywacyjny ze zdjęciem prosimy na PW przesłać.
Casting zrobim i po wyłonieniu Najbardziej Odpowiedniej Kandydatki - będziem się z resztą Towarzystwa pogrążać w kątemplacji czy innem nicnierobieniu.
Na Kultowej Kanapie, ofkors
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości