DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Sprężamy się!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 0:20 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

A może ocieplany hamaczek?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro lut 03, 2010 6:37 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby piętyrowe łóżko :smokin:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro lut 03, 2010 9:13 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

CoToMa pisze:Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby piętyrowe łóżko :smokin:

Yhy. Najlepiej KILKA piętrowych łóżek 8)
Ale widzę że na Cioteczki lubelsko-chełmskie mogę liczyć i zawsze gdzieś jakiś ciepły kąt znajdę. Przynajmniej na tymczas.
Póki co jednak jestem sierściom potrzebna.
Mają pewien problem z utrzymaniem porządku.
W zasadzie tylko brak ramki odróżnia moją łazienkę od dużej kuwety :roll:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro lut 03, 2010 9:26 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

pixie65 pisze:W zasadzie tylko brak ramki odróżnia moją łazienkę od dużej kuwety :roll:

Nie wszystkie kuwety mają ramki :twisted:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro lut 03, 2010 9:28 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

pixie65 pisze:W zasadzie tylko brak ramki odróżnia moją łazienkę od dużej kuwety :roll:

:ryk: :ryk: :ryk:
:oops: yyyyyy nie wiem dlaczego mnie to tak rozbawiło. :roll:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro lut 03, 2010 11:30 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Amika6 pisze:Lepszy byby materac dmuchany, bo na podłodze zimno :twisted:

Przy koteckach nie polecam, moje "zamordowały" już kilka :twisted:
Przycięcie pazurków to nie wszystko, trzeba by jeszcze stępić ząbki :wink:

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Śro lut 03, 2010 11:34 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

biorąc pod uwagę, że łazienka ma wymiary dużej kuwety, mam nadzieję, że zapewniłaś biednym koteczkom wystarczającą ilość żwiru :roll:

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Śro lut 03, 2010 12:50 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

A duża kuweta jest ze wszech miar wskazana :roll: Wczoraj sprzątałam kuwety (teraz zima, śnieg i mróz - przy kotach wychodzących mam ich w domu co najmniej cztery) no i oczywiście jak tylko nasypałam do jednej żwirek wlazła tam Lolka. To nie jest największy kot w stadzie, choć też ma słuszne gabaryty. Wypełniała całą powierzchnię 8O Obrócić się chyba by nie zdołała :oops:
No, ale siknęła, nie zakopała (samica alfa :evil: ) i poszła do swoich spraw :|

Duża kuweta (nawet bez ramki) to jest to :mrgreen:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Śro lut 03, 2010 12:55 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Hmmm...no ale....
Ja czasem TEŻ potrzebuję skorzystać z łazienki...
Wannę tam mam i w ogóle :oops:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro lut 03, 2010 13:08 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

pixie65 pisze:Hmmm...no ale....
Ja czasem TEŻ potrzebuję skorzystać z łazienki...
Wannę tam mam i w ogóle :oops:

potrzebuje, potrzebuje... społeczeństwo takie jest samolubne teraz :twisted:
Poza tym jesteś w mniejszości i musisz się dostosować.

A tak poważnie...
może zrób im kuwetę we wannie, przynajmniej suchą stopą dojdziesz do sedesu :mrgreen:
a może Tajemnicza Ciotka J. wypożyczy Ci wannę na zimę?? :)

Anda

Post » Śro lut 03, 2010 13:32 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Anda pisze:a może Tajemnicza Ciotka J. wypożyczy Ci wannę na zimę?? :)

Odnoszę wrażenie, że w lubelskich kręgach został zawiązany jakiś spisek 8)
Zmierza on ku temu aby mnie z lokalu wyeksmitować a w zamian - urządzić w nim wygodną budę dla stada sierściuchów.
Nawet sąsiadka z czwartego piętra coś mi w tym stylu sugerowała ostatnio :twisted: Ale ona była osobiście zaangażowana bo powiązania rodzinne z Pączkiem i Różyczką miała. I kiedyś mi wprost powiedziała, że ona to by nie mogła tak jak ja - przy zamkniętych drzwiach balkonowych spokojnie mieszkać. Ona by te drzwi szeroko otworzyła, żeby umożliwić wszystkim futrom swobodne korzystanie z lokalu.

A co do samolubstwa: ja się bardzo chętnie do WIĘKSZOŚCI dostosuję.
Tylko ciekawe, która Cioteczka będzie do nas latać, żywność dostarczać, kuwetę sprzatać, o rozrywki dbać i potrzeby miziankowe zaspokajać :?:
CV i list motywacyjny ze zdjęciem prosimy na PW przesłać.
Casting zrobim i po wyłonieniu Najbardziej Odpowiedniej Kandydatki - będziem się z resztą Towarzystwa pogrążać w kątemplacji czy innem nicnierobieniu.
Na Kultowej Kanapie, ofkors :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro lut 03, 2010 13:48 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

pixie65 pisze:
Anda pisze:a może Tajemnicza Ciotka J. wypożyczy Ci wannę na zimę?? :)

Odnoszę wrażenie, że w lubelskich kręgach został zawiązany jakiś spisek 8)
Zmierza on ku temu aby mnie z lokalu wyeksmitować a w zamian - urządzić w nim wygodną budę dla stada sierściuchów.
/.../
Tylko ciekawe, która Cioteczka będzie do nas latać, żywność dostarczać, kuwetę sprzatać, o rozrywki dbać i potrzeby miziankowe zaspokajać :?:
Casting zrobim i po wyłonieniu Najbardziej Odpowiedniej Kandydatki - będziem się z resztą Towarzystwa pogrążać w kątemplacji czy innem nicnierobieniu.

No która??
Ja tam nie wiem. :piwa: :lol:

Wcale nie trzeba Ciebie ciociu eksmitować, no coś Ty. Nie ma takiej potrzeby. Żyjesz zgodnie (nie buntujesz się wcale, a to zaleta) z kociastymi, bywasz przydatna a nawet niezastąpiona momęętami.
No ale cóż MY BIEDNEmożemy poradzić, że powoli nie ma miejsca na K.Kanapie i w wychodku dla Ciebie? hm?
Radzimy Ci za to życzliwie :mrgreen: i oferujemy różne podarki i pomoc chyba, nie?? :roll:

:wink: :wink:

Anda

Post » Śro lut 03, 2010 18:16 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

A ja sobie czytam, i humor zaraz mi się poprawia.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro lut 03, 2010 18:41 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

Iburg pisze:A ja sobie czytam, i humor zaraz mi się poprawia.

I bardzo nas to cieszy :D :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro lut 03, 2010 18:43 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Zima może nam nagwizdać!

pixie65 pisze:A co do samolubstwa: ja się bardzo chętnie do WIĘKSZOŚCI dostosuję.

zwizualizowałam sobie, jak cioteczka pixie65 na kultowej kanapie wystawia brzuszek do mizianek, a potem biegnie do miseczki z wołowiną.

albo jak zakopuje urobek w łazience.

idę pisać CV i list motywacyjny :smokin:

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

[poprzednia][następna]