DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 11, 2009 14:08 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

lusesita pisze:
Akima pisze:
wiga138 pisze:Jak tam dziś Piratek i Shani ???
Ja ma przespaną nockę i całą masę radości z nowymi lokatorami....

Moja siostra jak zebierałam wczoraj Rybkę do nowego domu oświadczyła, że umrze (jest niepełnsprawna). Mamie się płacz tyłka trzymał. Dom cudowny, ale to spadło na drugi plan. Przyjechałam do domu wyczerpana emocjonalnie i fizycznie po 21. Piratek powitał mnie krzykiem nie z tej ziemi. chyba kotki nawoluje 8O . Viki ichciała się przytulać a ja chciałam tylko spać. Mam problemy z oczami, zaczęłam nosic okulary, odstawiałm soczewki. Mam codziennie bóle migrenowe. Siedze w biurze i zastanawiam się ile wytrzymam.

Shani w porządku,a le bardzo potrzebuje domu bo jej się nudzi samej.

trochę jestem nie w temacie, ale widzę, że masz się dziewczyno... ja ze swoim wypluwaniem płuc i wnętrzności (leczę paskudne zapalenie oskrzeli), to pikuś przy Tobie... :|
a do tego mam dziwnie gadającego kota, co niszczy wszystko na swojej drodze (distroy'er mały :twisted: ) i tymczaskę przejawiającą objawy autyzmu 8O

Uwielbiam koty bo kazdy jest indywidualistą. Kot-Demolka, Kot autystyczny. Mam dzisiaj tyle spraw, ze poprosze chyba Gwiazdkę o dar bilokacji bo nie dam rady byc wszędzie. Jem szybko i byle co i mnie wreszcie wczoraj pokarało. McDonald nie dla mnie. Czuję skutki do dzisiaj.

Mam bardzo dużo sił dzięki Wam kociarzom więc nic mi nie będzie. Piratek też mi dodaje energii. :twisted:

Ma ktoś sposób na kocura z duzym poziomem testosteronu, który bzyka wszystko co się da: poduszki, buty i moją głowę. Jak ja nie lubię facetów. Wszyscy tacy sami, jedno im w głowie
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt gru 11, 2009 14:21 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:Uwielbiam koty bo kazdy jest indywidualistą. Kot-Demolka, Kot autystyczny. Mam dzisiaj tyle spraw, ze poprosze chyba Gwiazdkę o dar bilokacji bo nie dam rady byc wszędzie. Jem szybko i byle co i mnie wreszcie wczoraj pokarało. McDonald nie dla mnie. Czuję skutki do dzisiaj.

Mam bardzo dużo sił dzięki Wam kociarzom więc nic mi nie będzie. Piratek też mi dodaje energii. :twisted:

Ma ktoś sposób na kocura z duzym poziomem testosteronu, który bzyka wszystko co się da: poduszki, buty i moją głowę. Jak ja nie lubię facetów. Wszyscy tacy sami, jedno im w głowie

ja też kocham swego ślepaka małego, ale moje kwiaty i akcerosia mieszkaniowe to już mniej :twisted:
ale Elonorke - bezogonkę to muszę wyprowadzić na prostą, bo nikt jej nie będzie chciał adoptować... :?
ufff... ale Kretek puścił bąka..! fuj! co za smród mały! zrobił to złośliwie tuż przed moją twarzą :twisted:
co to Twego kota... cóż, raczej Ci nie poradzę, bo mój jeszcze sika jak dziwczynka, znaczy się wszystko przede mną :mrgreen:

ps. unikaj mcdonalds'a jak ognia! żoładek tylko sobie rozwalisz. wiem coś na ten temat. nie polecam.
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt gru 11, 2009 14:42 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Zamiast McSyfu polecam smietniki - na jedno wychodzi tylko bez tej calej marketingowej otoczki :/ bleee... ja tam tylko kawe pijam bo jest dobra. Nic innego...

Pirat ty niewyzyty seksualnie maniaku!!!! No pieknie..... 8O Akima, moze chodz spac w kasku?

Ja sie martwie Maciejem Smokiem, nic nie je. Dostal garsoniere oddzielna i obserwujemy goscia. Ciekawe czy cos w kuwetce sie pojawi...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt gru 11, 2009 14:46 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

[quote="solangelica"]8O Akima, moze chodz spac w kasku? [quote]

dobre :ryk:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt gru 11, 2009 15:08 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

A ja proponuję, jak już koty karmisz - poczęstuj się wiskasem (czy jak sie to pisze). Zaoszczędzisz na wydawaniu kasy w MCD i na czasie.
Moje dzieci z niejednej miski suche jadły - i żyją !

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie gru 13, 2009 10:30 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Już jestem !
Dziękuję za przemiłe spotkanie i przyjęcie !!! ( Daj przepis na sałatkę ! )
Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem tego - czemu się bez reszty poświęcasz.... .
Wanilka zostaje u nas w domu !!! :D
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Nie gru 13, 2009 11:25 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

my sie powoli budzimy. wczoraj był ciężki dzień ale zebrałysmy 1321 zł. dziekuję za odwiedziny i prezenty mikołajkowe dla kotów. przepis zapodam popołudniu
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie gru 13, 2009 11:34 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:my sie powoli budzimy. wczoraj był ciężki dzień ale zebrałysmy 1321 zł. dziekuję za odwiedziny i prezenty mikołajkowe dla kotów. przepis zapodam popołudniu

to super ! :D :D :D
------------------------

wiga138

Post » Pon gru 14, 2009 10:33 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Dzień Dobry,
Czy wszystko jest ok ?
------------------------

wiga138

Post » Pon gru 14, 2009 10:53 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wszystko ok tylko tyle pracy w biurze że nie wiem za co się chwycić. niedzielę odchorowałam bo to już 2 tygodnie jak nie mam wolnej chwili a teraz zap... w pracy. wqurwia mnie fakt, że dorośli ludzie w biurze mają problemy z najprostszą czynnościa biurową.

Lutra znęca się nad Piratem :-) Pirat nie jest przyzwyczajony do takich czułości. Wyglada słodko jak robi groźną minę. W niedzielę uzbierały dziewczyny 918 zł :ok: Jak za tydzień pójdzie tak dobrze to AFN ma szanse wejsć w nowy rok bez długów.

Grtatuluję "dopsienia" rodziny. Będzie u was wesoło i głośno przez Święta :ryk:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon gru 14, 2009 11:26 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

już jest.... :D dziś od piatej rano................
------------------------

wiga138

Post » Pon gru 14, 2009 11:36 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:już jest.... :D dziś od piatej rano................

czyli wszystkie psiaki mają już domy a 2 zostały u Ciebie?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon gru 14, 2009 12:01 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:Już jestem !

Szkoda ze nie dotarlas do nas - bylam w gotowosci z piekarnikiem ;)

Akima, niech sie lutra nad Piratem troche pozneca, dobrze mu to zrobi - niech widzi jak to milo gdy ktos Ci cos robi czego nie lubisz... w domysle pamietasz te obszczane firanki i pralke o 5.30? Nic w przyrodzie nie ginie, a rachunek musi wyjsc na zero - jak zawsze powtarza moja mama.
Zreszta pardon, ale takie znecanie sie jest jak najbardziej przyjemne zwlaszcza ze Lutra ma dobry dotyk ;)

U mnie Maciej wskoczyl na monitor (nie wiem ile ten kot wazy ale monitor trzeszczy podejrzanie), wyszedl z kryjowek, chodzi pod nogami i plącze ósemki. Ociera sie, mruczy, kruczy i strzela mi barany takze jest niezle :) Jego towarzyszka Ruda spi ze mna, pokazywala w nocy brzuch a na koniec zapolowala na moja reke. No to jestesmy krok do przodu :)

... a swieta w tym roku spedzimy sami, ja, Sebek i zoo. moja siostra nie przyjdzie bo... woli isc do kolezanki :( wiecej na ten temat nic nie napisze bo mnie trafia.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon gru 14, 2009 12:19 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

solangelica pisze:
wiga138 pisze:Już jestem !

Szkoda ze nie dotarlas do nas - bylam w gotowosci z piekarnikiem ;)

Akima, niech sie lutra nad Piratem troche pozneca, dobrze mu to zrobi - niech widzi jak to milo gdy ktos Ci cos robi czego nie lubisz... w domysle pamietasz te obszczane firanki i pralke o 5.30? Nic w przyrodzie nie ginie, a rachunek musi wyjsc na zero - jak zawsze powtarza moja mama.
Zreszta pardon, ale takie znecanie sie jest jak najbardziej przyjemne zwlaszcza ze Lutra ma dobry dotyk ;)

U mnie Maciej wskoczyl na monitor (nie wiem ile ten kot wazy ale monitor trzeszczy podejrzanie), wyszedl z kryjowek, chodzi pod nogami i plącze ósemki. Ociera sie, mruczy, kruczy i strzela mi barany takze jest niezle :) Jego towarzyszka Ruda spi ze mna, pokazywala w nocy brzuch a na koniec zapolowala na moja reke. No to jestesmy krok do przodu :)

... a swieta w tym roku spedzimy sami, ja, Sebek i zoo. moja siostra nie przyjdzie bo... woli isc do kolezanki :( wiecej na ten temat nic nie napisze bo mnie trafia.

nie dotarłam, bo plany się radykalnie zmieniły..... wracałam do Warszawy z jednym szczeniaczkiem co go baba z Łodzi nie chciała ( :oops: :evil: pinda nie zadzwoniła... )
Może i dobrze się stało bo dzieciak zostaje u mnie i będzie to dla niej najlepszy domek na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------

wiga138

Post » Pon gru 14, 2009 16:04 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

:cry: następny domek się rozleciał... :cry:
------------------------

wiga138

[poprzednia][następna]