Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Oj, ta pani na krzesełku to faktycznie słaba motywacjaDobrze że to już za Marysią
Ja podczas TK miałam cały czas zamknięte oczy i starałam się skupić na oddychaniu żeby nie wpaść w panikę. Otworzyłam dopiero jak już wyjechałam z tuby. Dobrze że byłyście razem, zawsze to raźniej jak ktoś czeka.
Jolu, z tym Twoim spaniem to zupełnie jak mój TŻ w soboty:) Zdrzemnie się o 18, wstanie o 23 a potem marudzi że nie może zasnąćPodkreślam że napisałam "prawie", bo Ty nie marudzisz
FuterNiemyty pisze:Swiatecznie sie robi, pierwsze prezenty na czas. Mikolajki za chwile
pibon pisze:Jak milo dostac akurat teraz taka malutka choineczke. A w zeszlym roku mialas (chyba Ty Jolu albo moze madrugada?) taka ozdobke ze sznurka swiatelek w wazonie. Ja ten pomysl sciagnelam.
jolabuk5 pisze:pibon pisze:Jak milo dostac akurat teraz taka malutka choineczke. A w zeszlym roku mialas (chyba Ty Jolu albo moze madrugada?) taka ozdobke ze sznurka swiatelek w wazonie. Ja ten pomysl sciagnelam.
Tak, to ja. W tym roku też sobie wazonik ze światełkami postawię - to wygodne, nic nie potrzeba ubierać, montować, a potem rozbierać... Po prostu chowam wazonik do kredensu i wyciągam za rok...Miło mi, że Ci się mój pomysł podobał i wykorzystałaś
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:pibon pisze:Jak milo dostac akurat teraz taka malutka choineczke. A w zeszlym roku mialas (chyba Ty Jolu albo moze madrugada?) taka ozdobke ze sznurka swiatelek w wazonie. Ja ten pomysl sciagnelam.
Tak, to ja. W tym roku też sobie wazonik ze światełkami postawię - to wygodne, nic nie potrzeba ubierać, montować, a potem rozbierać... Po prostu chowam wazonik do kredensu i wyciągam za rok...Miło mi, że Ci się mój pomysł podobał i wykorzystałaś
Ja mam lampki w dużej misce ze szronionego szkła. Stoją cały rok, włączam gdy chcę zrobić nastrój.
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:pibon pisze:Jak milo dostac akurat teraz taka malutka choineczke. A w zeszlym roku mialas (chyba Ty Jolu albo moze madrugada?) taka ozdobke ze sznurka swiatelek w wazonie. Ja ten pomysl sciagnelam.
Ja mam lampki w dużej misce ze szronionego szkła. Stoją cały rok, włączam gdy chcę zrobić nastrój.
Na pewno ładnie wyglądają!
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:pibon pisze:Jak milo dostac akurat teraz taka malutka choineczke. A w zeszlym roku mialas (chyba Ty Jolu albo moze madrugada?) taka ozdobke ze sznurka swiatelek w wazonie. Ja ten pomysl sciagnelam.
Można zobaczyć w moim wątku. Mam zdjęcie na stronie logowania na komputerze.
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:pibon pisze:Jak milo dostac akurat teraz taka malutka choineczke. A w zeszlym roku mialas (chyba Ty Jolu albo moze madrugada?) taka ozdobke ze sznurka swiatelek w wazonie. Ja ten pomysl sciagnelam.
Można zobaczyć w moim wątku. Mam zdjęcie na stronie logowania na komputerze.
jolabuk5 pisze:Gapa jestem. Która to strona?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1410 gości