PiRafolandia czyli morski wąteczek PIRACIKA I RAFY(R od 53s)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2009 16:36 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

lara1974-34 pisze:nie dość że słodziak,to jeszcze tak się u nas zagnieździł że szok.leży tam gdzie my i siedzi tam gdzie my i to obojętnie czy to sofa,kuchnia czy łazienka-bo walnąć kupę razem w rodzinnym gronie to jest super sprawa.idziesz się kąpać,lub zmyć makijaż to nie szkodzi ja się przy okazji załatwię.śpi tak mocno na sofie wieczorem że można kota przewinąć na drugą stronę i z powrotem.wywinie sie brzucholem do góry i zgon-rób ze mną co chcesz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:smiech3: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :smiech3:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lis 10, 2009 19:51 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

piraciński to coraz bardziej udomowiony tygrys,dziś w nocy spał na naszych nogach aż do rana,a takie rzeczy nie zdarzały się w naszej chałupie :ok: a do tego to nie rozłączni kolesie z moim mężem.śmieszny jest widok łysego,wytatuowanego gościa z kotkiem na rękach.jeden mruczy,aż prawie z tego mdleje,a drugi go czochra i ma straszną uciechę że kotek go kocha. :roll: :roll: :lol: istny cyrk.piratek śpi z brzucholem do góry nawet jak w domu jest hałas,a jak go macamy -trup nic go nie rusza. :ok:
Obrazek

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Wto lis 10, 2009 21:36 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Bo to mega szczesliwy kot jest! :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lis 11, 2009 20:40 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

no chyba tak,choć o kotach to się dopiero uczę.dlatego emocjonuję się lub dziwią mnie rzeczy ,które dla was kociar to zwykłe codzienności.
Obrazek

lara1974-34

Post » Śro lis 11, 2009 23:43 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

nikt nie rodzi sie alfa i omega. Kazdy od kogos "fachowa wiedze" zdobywa, a potem dzieli sie nia z innymi :) Caluski i mizianko z pomruczonkami dla najpiekniejszego Pirata na swiecie :)

Kociara82

Post » Pt lis 13, 2009 0:59 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

lara1974-34 pisze:no chyba tak,choć o kotach to się dopiero uczę.dlatego emocjonuję się lub dziwią mnie rzeczy ,które dla was kociar to zwykłe codzienności.

Ale chociaż jak wesoło zaczynacie,bo śmiechu to Wy macie do upadłego chyba.
Nawet dla nas kociar,niektóre zachowania są,że aż 8O
Ja też przed Mychą miałam kociaków full,ale teraz jak mam Mychę to czasem wydaje mi się że nigdy w życiu kota nie miałam
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 16, 2009 9:25 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

witamy i mruczymy dla wszystkich ciotek bardzo mocno.Pirat ma nową dyscyplinę którą namiętnie uprawia i wtedy cisza nocna nie ma znaczenia :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: .jest to kocia liga pimponga kopanego i popychanego,boisko jest w przedpokoju(8m długości)nie ma reguł,a zasada jest prosta-NAJDZIE CIĘ OCHOTA-grajjjjjjjjjjjj kolego.do tego wszystkiego śpi coraz częściej na naszym łóżku w nocy,częściej paraliżując męża,który nie rusza się pół nocy-bo kotek śpi i szkoda go budzić i tak wstaje rano lekko połamany i zdrętwiały :roll: :roll: :roll: :roll: .rano przy kawie pogadują sobie panowie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,bo łazi to kocisko za mężem bardzo i upomina się o baranki i głaski,nawet na ręce się prosi 8O 8O 8O .z pańciochem mu bardzo dobrze,albo śpi na desce do prasowania na rzeczach pańciocha,albo na jego podusi w ciągu dnia. :kotek: :kotek: no i w końcu wiemy po co nam 4 krzesło w kuchni,teraz już przy stole w porze posiłków mamy komplecik-Piraciński,Miauczyński ma tam swoją miejscóweczkę.jak nic nie dostanie,a miska pełna i sam nie wie co jeszcze by chciał to idzie do szafki,gdzie trzymamy jego smakołyki i suche,staje na niej,potem łapką otwiera i wyrzuca z niej kocie ciastka whiskasa i mmmmmmmiiiiiiiaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł.siada na krześle łepek na bok i ćwierka,jak już dostaje to je i cichutko pomrukuje.taki to exstra koti :ok: :ok: :ok: :ok: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

lara1974-34

Post » Pon lis 16, 2009 15:02 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

kurde, ale z niego gadula kochana :) No i powiedzcie sami, ze z kotem mozna sobie pogadac :D

Kociara82

Post » Pon lis 16, 2009 15:31 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

no kurde można i na dodatek wpycha się zawsze obok nas na sofę ,ostatnio mąż miał nogi na jego kocu,to wskoczył na nią na bok i opyskował że trzyma tam nogi a on nie ma gdzie siedzieć.potrm usiadł na swoim miejscu pomościł się umył i zasnął i wtedy noga znów tam położona już nie przeszkadzała. :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

lara1974-34

Post » Pon lis 16, 2009 15:43 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

ale sie rzadzi hehehe :D

Kociara82

Post » Pon lis 16, 2009 16:20 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

mąż dał mu się zawładnąć tak trochę więcej niż ktos mógł myśleć.ale obydwu panom z tym dobrze.a to pewnie dlatego że Piratek jest takim mądrym,odważnym kociakiem :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

lara1974-34

Post » Pon lis 16, 2009 17:14 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

ze madry to kazdy wie :D

Kociara82

Post » Pon lis 16, 2009 23:41 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

lara1974-34 pisze:witamy i mruczymy dla wszystkich ciotek bardzo mocno.Pirat ma nową dyscyplinę którą namiętnie uprawia i wtedy cisza nocna nie ma znaczenia :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: .jest to kocia liga pimponga kopanego i popychanego,boisko jest w przedpokoju(8m długości)nie ma reguł,a zasada jest prosta-NAJDZIE CIĘ OCHOTA-grajjjjjjjjjjjj kolego.do tego wszystkiego śpi coraz częściej na naszym łóżku w nocy,częściej paraliżując męża,który nie rusza się pół nocy-bo kotek śpi i szkoda go budzić i tak wstaje rano lekko połamany i zdrętwiały :roll: :roll: :roll: :roll: .rano przy kawie pogadują sobie panowie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,bo łazi to kocisko za mężem bardzo i upomina się o baranki i głaski,nawet na ręce się prosi 8O 8O 8O .z pańciochem mu bardzo dobrze,albo śpi na desce do prasowania na rzeczach pańciocha,albo na jego podusi w ciągu dnia. :kotek: :kotek: no i w końcu wiemy po co nam 4 krzesło w kuchni,teraz już przy stole w porze posiłków mamy komplecik-Piraciński,Miauczyński ma tam swoją miejscóweczkę.jak nic nie dostanie,a miska pełna i sam nie wie co jeszcze by chciał to idzie do szafki,gdzie trzymamy jego smakołyki i suche,staje na niej,potem łapką otwiera i wyrzuca z niej kocie ciastka whiskasa i mmmmmmmiiiiiiiaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł.siada na krześle łepek na bok i ćwierka,jak już dostaje to je i cichutko pomrukuje.taki to exstra koti :ok: :ok: :ok: :ok: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

KURDE ,DAJTA MI GO NA PÓŁ GODZINY.Wycałuje ,schrupam i oddam Wam go spowrotem :))))))))
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lis 17, 2009 9:25 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

mogę go wydać ale tylko za pokwitowaniem z klauzulą zwrotu,bo stary zaryczałby się na śmierć bez swego kolesia :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

lara1974-34

Post » Wto lis 17, 2009 13:00 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

lara1974-34 pisze:mogę go wydać ale tylko za pokwitowaniem z klauzulą zwrotu,bo stary zaryczałby się na śmierć bez swego kolesia :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No dobra ,pójde na to,niech twojemu staremu będzie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]