Przecież Frodo przyszedł, żeby Jej powiedzieć ".. znowu Ci to robią?.."
Czy KOwiec chce, żeby dziecko dostało FIKSUM_DYRDUM?
A na czym, jeśli wolno spytać polegała nagroda

Moderator: Estraven
olaxiss pisze:Milka jest niesamowita. Już wiem, dlaczego to kot swojego pana![]()
Julka tak się drze jak chce wylecieć na dwór. A Kotlet bardzo cienko miauczy i ciekawe czyja to zasługa...![]()
Jak wcześniej Ci smsowałam, zamknęłam koty w kuchni i wypuściłam szczurasyJulka olała sprawę, natomiast Kotlet kombinował jak koń pod górę - dlaczego szczuro-wiewiórko-stwory nie uciekają przed nim, a wręcz przeciwnie- chcą go powąchać
Głupia mina Kotleta- bezcenna
Oczywiście pacnął łapą parę razy któregoś koszatniczka, ale większego strachu w nim nie wzbudził i to było dla Kotleciny niepojęte
![]()
A Franczeska-Julka codziennie leje go po mordzieNiby już się trochę ganiają, ale to właściwie Julka go goni i na końcu woła phhhhhhhhh
I pragnę jeszcze powiadomić, iż z braku normalnej Julki, Kotlet sprawił sobie laskę w postaci mojego rzemyka...
I rozglądam się już za porządną krytą kuwetą![]()
AYO pisze:Czy KOwiec chce, żeby dziecko dostało FIKSUM_DYRDUM?
A na czym, jeśli wolno spytać polegała nagroda![]()
alus1 pisze:jak Sznyc się ślicznie bawitak subtelnie łapeczka popycha myszkę
![]()
Avian pisze:alus1 pisze:jak Sznyc się ślicznie bawitak subtelnie łapeczka popycha myszkę
![]()
Subtelnie![]()
Tylko mały szczególik - myszka już została obdarta barbarzyńsko z futerka, tylko sam organizm zostałZakamuflowany sadysta
JoasiaS pisze:Avian pisze:alus1 pisze:jak Sznyc się ślicznie bawitak subtelnie łapeczka popycha myszkę
![]()
Subtelnie![]()
Tylko mały szczególik - myszka już została obdarta barbarzyńsko z futerka, tylko sam organizm zostałZakamuflowany sadysta
I tu muszę wyjaśnić - to Kropa oskalpowała mysz
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Avian pisze:alus1 pisze:jak Sznyc się ślicznie bawitak subtelnie łapeczka popycha myszkę
![]()
Subtelnie![]()
I tu muszę wyjaśnić - to Kropa oskalpowała mysz
tak czułam, że tatko na próbę dostał resztki myszki![]()
JoasiaS pisze:Dostał? Nie, on sam sobie wziął ku mojemu ogromnemu zdumieniu, ale i wielkiej radości
alus1 pisze:jak Sznyc się ślicznie bawitak subtelnie łapeczka popycha myszkę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, maeria89 i 669 gości