Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Chwilowo w odwrocie ;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 23, 2009 22:38

No wiecie co :evil:
Przecież Frodo przyszedł, żeby Jej powiedzieć ".. znowu Ci to robią?.."
Czy KOwiec chce, żeby dziecko dostało FIKSUM_DYRDUM?
A na czym, jeśli wolno spytać polegała nagroda :roll: :D
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon mar 23, 2009 22:41

Milka jest niesamowita. Już wiem, dlaczego to kot swojego pana :lol:

Julka tak się drze jak chce wylecieć na dwór. A Kotlet bardzo cienko miauczy i ciekawe czyja to zasługa... :twisted:
Jak wcześniej Ci smsowałam, zamknęłam koty w kuchni i wypuściłam szczurasy :strach: Julka olała sprawę, natomiast Kotlet kombinował jak koń pod górę - dlaczego szczuro-wiewiórko-stwory nie uciekają przed nim, a wręcz przeciwnie- chcą go powąchać 8O Głupia mina Kotleta- bezcenna :lol: Oczywiście pacnął łapą parę razy któregoś koszatniczka, ale większego strachu w nim nie wzbudził i to było dla Kotleciny niepojęte :smiech3:
A Franczeska-Julka codziennie leje go po mordzie :roll: Niby już się trochę ganiają, ale to właściwie Julka go goni i na końcu woła phhhhhhhhh
I pragnę jeszcze powiadomić, iż z braku normalnej Julki, Kotlet sprawił sobie laskę w postaci mojego rzemyka...

I rozglądam się już za porządną krytą kuwetą :D
ObrazekObrazek

olaxiss

Od: Pt lip 06, 2007 17:15

Post » Pon mar 23, 2009 22:42

Obrazek
Milka zapaśnik jak Mickey Rourke :wink: :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon mar 23, 2009 22:47

olaxiss pisze:Milka jest niesamowita. Już wiem, dlaczego to kot swojego pana :lol:

Julka tak się drze jak chce wylecieć na dwór. A Kotlet bardzo cienko miauczy i ciekawe czyja to zasługa... :twisted:
Jak wcześniej Ci smsowałam, zamknęłam koty w kuchni i wypuściłam szczurasy :strach: Julka olała sprawę, natomiast Kotlet kombinował jak koń pod górę - dlaczego szczuro-wiewiórko-stwory nie uciekają przed nim, a wręcz przeciwnie- chcą go powąchać 8O Głupia mina Kotleta- bezcenna :lol: Oczywiście pacnął łapą parę razy któregoś koszatniczka, ale większego strachu w nim nie wzbudził i to było dla Kotleciny niepojęte :smiech3:
A Franczeska-Julka codziennie leje go po mordzie :roll: Niby już się trochę ganiają, ale to właściwie Julka go goni i na końcu woła phhhhhhhhh
I pragnę jeszcze powiadomić, iż z braku normalnej Julki, Kotlet sprawił sobie laskę w postaci mojego rzemyka...

I rozglądam się już za porządną krytą kuwetą :D

Oleńko jakie super wieści :D
jak chcesz to Ci podam na PW link do świetnej krytej kuwetki :wink:
Julka hrabianka udaje że nie zadaje się z plebsem :twisted:
I po co mu czytałaś o Karmelku i jego lasce? :wink:

alus1

Post » Wto mar 24, 2009 7:39

olaxiss :ryk: :ryk: :ryk:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto mar 24, 2009 12:19

:?: :?:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto mar 24, 2009 12:52

AYO pisze:Czy KOwiec chce, żeby dziecko dostało FIKSUM_DYRDUM?
A na czym, jeśli wolno spytać polegała nagroda :roll: :D

Dziecko ma fiksum-dyrdum już od dawna :wink: . A nagroda polegała na powtórzeniu tej zabawy jeszcze pewnie z 30 razy :roll:

Znalazłam filmik z początków Sznyca w naszym domu. Właśnie odkrył jak fajnie jest bawić się strzępem myszki na sznurku ;-) . Milka ma więc okazję uczyć się od niego sztuki samodzielnej zabawy 8) :
http://www.youtube.com/watch?v=Z7KQ3SaBRBY
Ostatnio edytowano Wto mar 24, 2009 14:04 przez JoasiaS, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto mar 24, 2009 14:03

jak Sznyc się ślicznie bawi :D tak subtelnie łapeczka popycha myszkę :wink:
tak są podobni z moim :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alus1

Post » Wto mar 24, 2009 14:12

alus1 pisze:jak Sznyc się ślicznie bawi :D tak subtelnie łapeczka popycha myszkę :wink:

Subtelnie :twisted:
Tylko mały szczególik - myszka już została obdarta barbarzyńsko z futerka, tylko sam organizm został :twisted: Zakamuflowany sadysta :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto mar 24, 2009 14:18

Avian pisze:
alus1 pisze:jak Sznyc się ślicznie bawi :D tak subtelnie łapeczka popycha myszkę :wink:

Tylko mały szczególik - myszka już została obdarta barbarzyńsko z futerka, tylko sam organizm został :twisted: Zakamuflowany sadysta :twisted:

I tu muszę wyjaśnić - to Kropa oskalpowała mysz :mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto mar 24, 2009 14:26

JoasiaS pisze:
Avian pisze:

tak czułam, że tatko na próbę dostał resztki myszki :wink: :twisted:

alus1

Post » Wto mar 24, 2009 14:29

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:
Avian pisze:

tak czułam, że tatko na próbę dostał resztki myszki :wink: :twisted:

Dostał? Nie, on sam sobie wziął ku mojemu ogromnemu zdumieniu, ale i wielkiej radości :D
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto mar 24, 2009 14:32

JoasiaS pisze:Dostał? Nie, on sam sobie wziął ku mojemu ogromnemu zdumieniu, ale i wielkiej radości :D

niom jak mój zaczął się bawić jak szatanek to też była radość wielka :lol:

alus1

Post » Wto mar 24, 2009 14:37

Jednak to jest Ksieciunio...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto mar 24, 2009 14:39

Ja tu jade podrywac pana mechanika co by mi pomajstrowal przy pilocie od klucza do samochodu - w miare mozliwosci oczywiscie za darmo, w koncu tutaj TEZ panuje haslo "klient nasz pan" :mrgreen: a Joasia cichcem filmik wstawia? Myslala, ze sie nie zalapie, a tu surprise!

Sznycus, sedrucho moje, jaki Ty zmyslny kotulec jestes 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

[poprzednia][następna]