Femka pisze::balony:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biedny Meonik
Zolzaniezwyklewredna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze::balony:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biedny Meonik
Marcelibu pisze:Dziękujemy za życzenia!
Dziś Czarnemu trzeba będzie przetrzepać footro- stłukł kubek. Ostatni z tej serii. Tzn. kubek ostatni. Wiadomo kto, bo po huku rozbijanego szkła Hugcio wyleciał przestraszony z kuchni. Z prędkością światła, na wysokości lamperii (których nie mam, ale wiem, dokąd by sięgały). Za to Meo nie dostał trzeciej kolacji, czyli tak około godz. 3 nad ranem; chodził i po swojemu dawał: "auł", "grrr..." i tak na zmianę. Wciągnęłam Bure Pysio za wsiarz (Dorotko - no nie wiem: "rz" czy "sz", czy "ż"
), do łóżka, rozmruczałam i chyba usnął...
Ufff, no i po co mi te koty???
Marcelibu pisze::evil:
Hugcio dziś nie pozwalał Meosiowi wyjść z balkonu, stał blisko drzwi w pozycji" "hej, ty uważaj na mnie!". Gdy Meonik w końcu wyszedł, to pingwin chciał mu załadować z liścia w doopiszcze. !
Dorota pisze:Marcelibu pisze::evil:
Hugcio dziś nie pozwalał Meosiowi wyjść z balkonu, stał blisko drzwi w pozycji" "hej, ty uważaj na mnie!". Gdy Meonik w końcu wyszedł, to pingwin chciał mu załadować z liścia w doopiszcze. !
Hugonie Wypastowany!!
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze::evil:
Hugonie Wypastowany!!
Hugonie .... ny!!!!
Lemoniada pisze:A kuku!![]()
Mam was
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 64 gości