Kocie życie....u mnie....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 05, 2009 21:10

CUDO :!: :love:

To maskotka, a nie prawdziwy kotek :love: :love: :love:

Wymiziaj ją ode mnie :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon sty 05, 2009 21:56

Prawdziwy prawdziwy :D kotek :D . Miziaki przekazane dziewczyny od Was :D . Właśnie rozkładam łóżko do spania, a Tesia jest już pierwsza przy mnie :D i tak się patrzy na mnie jakbym otwierała skrzynię ze skarbami :lol: :lol: :lol: . Tylko czeka, aby się wybawić i wyskakać w podłużkowym świecie :lol: :lol: . Smoczyca nie kot :lol: :lol: :lol: . Uwielbiam ją :D :D . A ona ostatnio uwielbia przekąski z Sheby :D . A co wy o tym sądzicie ?? czy to coś jest warte?? czy miałyście styczność z tymi produktami?? Prawdę mówiąc np. filety z kurczaka w sosiku po otwarciu tak pięknie pachną, że sama mam ochotę, aby spróbować tego specyfiku :lol: :lol: :lol: . Tesia się przy tych filecikach zapomina :D . Właśnie biega po domu jak szalona :lol: jak pawian , którego wypuści się z klatki :lol: , a ogon ma taki puszysty jak lis . Śmiechu mamy z niej co nie miara :lol: :lol: . Dzisiaj oglądałam brzuszek Tesi , i wszystko OK kochani nawet strupeczka nie ma . Puszek sierściowy już zarasta tak , że po ogoleniu ślady się zacierają :D i SUPER :D :dance: . Wszystko jest dobrze nadal nie mogę uwierzyć, że to przeżyłam, no ale nie będę się już mazać jak baba , bo mi się porobią na pysku kołtuny :smokin: :ryk: :strach: . Dobrej nocy dziewczynki :D, KITKOWA odezwij się i proszę o zdjęcia twojego futra czy futer , bo nie wiem ile Ty ich masz 8) :D .
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Pon sty 05, 2009 22:25

Witaj Mruczko wieczorową porą :wink:
Śliczną masz pannicę , szczególnie po czesaniu wygląda rewelacyjnie :D , a ten nochalek szylkretowy po prostu cudeńko :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sty 05, 2009 23:23

Jestem, jestem Mruczko :wink: Podczytuję sobie.
Sheba fajnie pachnie i jest bardzo zjadliwa dla kotów, ale niestety niezbyt wartościowa :o Taka lepsza wersja Whiskasa. Co nie oznacza, że jeśli czasem ją Tesi zapodasz to od razu zachoruje :wink: Niemniej jednak dieta Tesi nie powinna opierać się na shebie :)
Przypominam, że to "teścyny" wątek, a nie burego. Ale jak się zbierzemy, to może coś pokażemy :lol:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Wto sty 06, 2009 12:28

bubor pisze:Witaj Mruczko wieczorową porą :wink:
Śliczną masz pannicę , szczególnie po czesaniu wygląda rewelacyjnie :D , a ten nochalek szylkretowy po prostu cudeńko :1luvu:
Witaj Buborku :D wiedziałam, że ten nochalek Was zauroczy. Wyszło mi to zdjęcie jak nic :D . Tak sobie patrzę na nie nieraz i mam ochotę monitor komputera wycałować :lol: :lol: :lol: .
Obrazek

Mruczka78

Post » Wto sty 06, 2009 13:58

kitkowa pisze:Jestem, jestem Mruczko :wink: Podczytuję sobie.
Sheba fajnie pachnie i jest bardzo zjadliwa dla kotów, ale niestety niezbyt wartościowa :o Taka lepsza wersja Whiskasa. Co nie oznacza, że jeśli czasem ją Tesi zapodasz to od razu zachoruje :wink: Niemniej jednak dieta Tesi nie powinna opierać się na shebie :)
Przypominam, że to "teścyny" wątek, a nie burego. Ale jak się zbierzemy, to może coś pokażemy :lol:
Witaj :D KITKOWA i wszyscy podczytywacze :D . Oj , zmartwiłaś mnie myślałam, że Sheba to coś lepszego :( . Tesia lubi sobie ją podgryźć tak na deser parę kęsków. Gdyby miała ją na okrągło czuje, że szybko by jej się to znudziło. Tesia nieraz tak popołudniami przychodzi do mnie , patrzy mi prosto w oczy i tak kręci się koło moich nóg pomiaukując specyficznie przy tym, że ja już wiem , że teraz ma ochotę pomimo swojego pojedzenia na Shebę.... :D . Ale tak jak napisałam wcześniej parę kęsów z sosikiem :D . Jedzenie odbywa się, akurat tego, na stoliku na spodeczku. Oczywiście nikt tego nie widzi... . To jest jak wyborna kolacja więc nie może być w zwykłej miseczce :lol: . Po zjedzeniu wącha mi nosek , sprawdza czy ja to ja :lol: :lol: :lol: , oblizuje się i jest taka zadowolona, uwielbiam ją..... :D . KITKOWA Ty mi tu nie ściemniaj czyj to wątek :D . Wątek wątkiem , a kociaści są tu mile widziani to przecież krewni Tesi :D . Prosimy więc o ZEBRANIE się i foty mają być jak się patrzy :D :wink: Słyszysz ??? A przy okazji chyba się wygadałaś jak twój kiciak ma na imię....BURY - PRawda ??? Nie wiem czy to od koloru futerka taka nazwa jeżeli tak to tym bardziej proszę o zdjęcia :D :D :D . Uwielbiam buraski pod każdą postacią :wink: :D :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Wto sty 06, 2009 14:05

Zostawiam Gorące Pozdrowienia dla Wszystkich :D zarówno stałych bywalców , jak i podczytywaczy :wink: :D . Oj, dzisiaj taki mróz, że gdy wyszłam na zakupy to włosy mi stanęły pod czapką i wyglądałam mniej więcej tak..... :strach: :smiech3: . Teraz się dogrzać jakoś nie mogę :? .
Obrazek

Mruczka78

Post » Śro sty 07, 2009 23:48

Obrazek

Oto.. kot :wink: Kitek we własnej "osobie" wita się z Tesią. :lol:
Kitek - imię urzędowe; 1500 innych imion i zawołań...
On sobie śpi teraz błogo, a ja jego zdjęcie kurcze upubliczniam
:oops:

kitkowa

Post » Czw sty 08, 2009 13:17

ON ON ON..... jest PRZEPIĘKNY :love: . KITKOWA ukłony w twoją stronę , że się zebrałaś i taką frajdę mi podarowałaś :D . Jakie on ma piękne umaszczenie 8O . KITKOWA musisz mi jeszcze parę jego zdjęć dołożyć na jednym się tak nie obędzie :D . Dziękuje jeszcze raz :D :D :D ale mnie ucieszyłaś :D :D :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Sob sty 10, 2009 16:31

W imieniu Kita - dziękuję :P
Tak więc już wiesz, jak wygląda "kolega" Tesi.
Pozdrawiamy :D

kitkowa

Post » Pon sty 12, 2009 11:09

Kitkowa szybko zakończyłaś temat następnych zdjątek swojego futra :? , twardy orzech z Ciebie do zgryzienia :wink: . Pozdrawiam gorąco Wszystkich :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Pon sty 12, 2009 22:58

Poczekaj, poczekaj... Tylko się znów w sobie zbiorę :wink:
Poza tym, patrz.. coś się stało z tym zdjęciem powyżej :(

kitkowa

Post » Wto sty 13, 2009 11:26

No to czekamy , czekamy znów na to zebranie :D . I już z góry dziękujemy :D . Nic się nie stało z zdjęciem dzisiaj jest całe :D piękne :D . Wymiziaj tego swojego Kitka od nas :D i wycałuj :D .
Obrazek

Mruczka78

Post » Wto sty 13, 2009 15:16

Mruczka,odbierz pv. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 14, 2009 13:11

Kalair są przepiękne :love: , Powiedz jak Ci dziękować ....??? Strasznie dziękujemy :D . Miałam kiedyś posiedzieć i poczytać o tych zleceniach na banerki i o tym jak je później wstawiać ale mnie wyprzedziłaś :wink: . Nie wiem jeszcze jak się je wstawia ale poczytam , wiem , że są strony temu poświęcone to może mi się uda . DZIĘKUJEMY ale niespodziankę nam zgotowałaś :D :D .
Obrazek

Mruczka78

[poprzednia][następna]