kristinbb pisze:kalair pisze:Idę sobie do sklepu. Wiadomego. Pogrzebać troszkę .Mój mi nie wystarcza.
A ja idę coś zjeść...
Qrczę..wróciłam..I pierwsze co widzę-o jedzeniu!

No i głodno mi się zrobiło!

Będę jeść!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:kalair pisze:Idę sobie do sklepu. Wiadomego. Pogrzebać troszkę .Mój mi nie wystarcza.
A ja idę coś zjeść...
trawa11 pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Idę sobie do sklepu. Wiadomego. Pogrzebać troszkę .Mój mi nie wystarcza.
A ja idę coś zjeść...
ja też
annette88 pisze:ja nie mam cierpliwości to takie grzebanianormalnie nie mam
kalair pisze:Idę sobie do sklepu. Wiadomego. Pogrzebać troszkę .Mój mi nie wystarcza.
kalair pisze:annette88 pisze:ja nie mam cierpliwości to takie grzebanianormalnie nie mam
Ja też!Ale okazało się, że sklep do17-tej,więc byłam zmuszona szybciutko coś wziąć-bez przymierzania, i wyjść!
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Idę sobie do sklepu. Wiadomego. Pogrzebać troszkę .Mój mi nie wystarcza.
Kocham te sklepy!
Dorota pisze:kalair pisze:annette88 pisze:ja nie mam cierpliwości to takie grzebanianormalnie nie mam
Ja też!Ale okazało się, że sklep do17-tej,więc byłam zmuszona szybciutko coś wziąć-bez przymierzania, i wyjść!
![]()
Co upolowalas?
bellavita pisze:
Jestem, jestemTylko taki jeden maly gośc zwany Lolkiem dyryguje teraz moim zyciem
kalair pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Idę sobie do sklepu. Wiadomego. Pogrzebać troszkę .Mój mi nie wystarcza.
A ja idę coś zjeść...
ja też
A ja mam żółty ser i jojo.Wiem,jestem monotematyczna..
kalair pisze:bellavita pisze:kalair pisze:Miło Cię widzieć Bellavita!
Jestem, jestemTylko taki jeden maly gośc zwany Lolkiem dyryguje teraz moim zyciem
Lolek? A któż to?
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Idę sobie do sklepu. Wiadomego. Pogrzebać troszkę .Mój mi nie wystarcza.
Kocham te sklepy!
Hi hi..Ja też!![]()
![]()
Dzisiaj wzięłam trzy bluzeczki dla siebie, jedną dla JJ-ta ,i spódniczkę.
Cena-10.90.![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Idę sobie do sklepu. Wiadomego. Pogrzebać troszkę .Mój mi nie wystarcza.
A ja idę coś zjeść...
ja też
A ja mam żółty ser i jojo.Wiem,jestem monotematyczna..
a ja idę w końcu zrobić chociaż kanapki...
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Idę sobie do sklepu. Wiadomego. Pogrzebać troszkę .Mój mi nie wystarcza.
Kocham te sklepy!
Hi hi..Ja też!![]()
![]()
Dzisiaj wzięłam trzy bluzeczki dla siebie, jedną dla JJ-ta ,i spódniczkę.
Cena-10.90.![]()
Gratuluje!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości