jak złapię, to przekażę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Femka pisze:bardzo dziękujemy za głaski
jak złapię, to przekażę
Koty czy głaski?
Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:bardzo dziękujemy za głaski
jak złapię, to przekażę
Koty czy głaski?
koty
na razie latają po domu jak wściekłe
Femka pisze:o proszę, tylko CoToMa przyszła, tylko oczy otworzyła, już awantury![]()
CoToMa pisze:Femka pisze:o proszę, tylko CoToMa przyszła, tylko oczy otworzyła, już awantury![]()
A biedne koteczki cierpią![]()
![]()
![]()
Trzeba im szybko jakąś surowicę zapodać. Może sama im oddasz trochę przeciwciał? Bo Ty już chyba przechorowałaś?![]()
![]()
kalair pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:o proszę, tylko CoToMa przyszła, tylko oczy otworzyła, już awantury![]()
![]()
![]()
Trzeba im szybko jakąś surowicę zapodać. Może sama im oddasz trochę przeciwciał? Bo Ty już chyba przechorowałaś?![]()
![]()
Nie byłabym taka pewna!
CoToMa pisze:kalair pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:o proszę, tylko CoToMa przyszła, tylko oczy otworzyła, już awantury![]()
![]()
![]()
![]()
Nie byłabym taka pewna!
To chyba Femkę ze szczypiorami trzeba by poddać obserwacji i odizolowaniu od otoczenia?
Myślę, że głównie Femkę. Bo to chyba ona jest źródłem?
CoToMa pisze:kalair pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:o proszę, tylko CoToMa przyszła, tylko oczy otworzyła, już awantury![]()
![]()
![]()
![]()
Nie byłabym taka pewna!
To chyba Femkę ze szczypiorami trzeba by poddać obserwacji i odizolowaniu od otoczenia?
kalair pisze:CoToMa pisze:kalair pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:o proszę, tylko CoToMa przyszła, tylko oczy otworzyła, już awantury![]()
![]()
![]()
![]()
Nie byłabym taka pewna!
Też tak myślę, jest największa....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości