Femka pisze:Nie znam się na wynikach. Mam taką wetkę, że nigdy nie musiałam uczyć się wiedzy weterynaryjnej.
Też tak mam.

Femka pisze:Fotki jak zwykle są piękne. Ja nie zaczęłam jeszcze zabawy z aparatem, ale dopiero w ostatni czwartek ostatecznie wyjaśniło się, co się dzieje z Milusią i że nie ma zagrożenia życia, nie jest to też ciężka choroba (zatoki, ząb, przetoka). Wcześniej nie miałam ochoty na nic. Teraz już ok, będę walczyć z aparatem
Walcz.

Lidka pisze:Rzeczywiście śliczne zdjęcia robisz:)
Dzięki.

Lidka pisze:Jeśli o ilość chodzi to nasze koty mają mnóstwo. Prawdę mówiąc nawet nie próbowałam oszacowac. No ale my mamy dziesiątkę w domu:))
No tak, to musi być niezła kolekcja.

Ja wczoraj ze schroniska przywiozłem ponad 200... Zaraz siądę i będę obrabiał, może się wyrobię do wieczora.

Lidka pisze:Szkoda, ze nie mogę powiększyć zdjęć, bo ogród wygląda bardzo fajnie:)
Tych tutaj nie możesz powiększyć? Powinno działać bez problemu - klikasz i masz większy rozmiar, potem klikasz na ikonkę ze szkłem powiększającym i masz jeszcze większy.

charm pisze:Zdjęcia piękne, jak zwykle zresztą![]()
![]()
a zdjęcie dnia...![]()
Ładnie wyszło, muszę się przekonać do robienia zdjęć pod wieczór.

Dobrze, że przynajmniej wywalili kolesia z pociągu na Chorzowie. Gorzej, że pewnie wlazł do następnego...