A czy ja też mogę się do imprezy dołączyć? Nie mam samochodu, ale za to mam fajne myszki...
Inka nieśmiała
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iskropka pisze:To jesteśmy umówieni. Romek jedzie z nami i ma wymyślić trasę.kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:
Oczywiście Romeczku! Cały dzień wczoraj zapraszałyśmy , żeby ktoś do nas dołączyłBędzie nam razem jeszcze cieplej!
Iris i Lafi
No to jadę
Tylko muszę poczekać, aż ktoś mnie z domu wypuści![]()
No i chyba musze poczekac na dużego az wróci z pracy, żeby mu kluczyki od samochodu zwinąćTo wtedy możemy się jeszcze gdzieś przejechać wieczorkiem
![]()
Mam nadzieję, że nie bedzie ich pilnował tak jak zwykle
Romek kombinujący
Romciu, kombinuj, kombinuj! My jeszcze nigdy nie jeździłyśmy samochodem!Ale będzie ekstra! Daj znać!
Iris i Lafi Podekscytowane
JA często jeżdżę, ale zawsze któreś z duzych prowadzi
Sam jeszcze nie jechałem, ale jak oni potrafia to ja też
Tylko Duża (oczywiście podglądnęła co ja piszę) mówi, że żeby prowadzić samochód to trzeba mieć prawo jazdy, a poza tym to oni wieczorem jadą na imprezę i nie zamierzają iść tam na piechotę
Też coś, to niby ja mam iść na piechotę?
![]()
Ale jak duży przyjdzie to go przerobię![]()
Bo jak nie, to będzie musiał mnie tam zawieźć, o!
Romek
A co to jest to prawo jazdy? Bez tego nie da się? Ale jak ukradniesz te kluczyki, to pojedziemy, co? A Duzi sobie na piechotę pójdą! No przecież maja nóżki! Dwie!
Iris i Lafi Czekające
Moja Duża też ma to całe prawo jazdy czy jak to się tam nazywa, no i jeździmy ale powiem szczerze że lubie to tylko wtedy jak jedzie z nami Ciocia i trzyma to plastikowe paskudztwo w ktorym siedze na kolanach
O! Witaj Kropciu! To Twoja Duża też umie jeździć?! Ale sobie możemy wybierać! To tez się możemy gdzieś przejechać!
Iris i Lafi
No a gdzie na przykład? Na co miałybyscie ochotę?
Tam, gdzie fajne koty!Coś pomyślimy! Będzie wesoło!
Iris i Lafi
MaryLux pisze:A czy ja też mogę się do imprezy dołączyć? Nie mam samochodu, ale za to mam fajne myszki...
Inka nieśmiała
! Wszyscy się zmieścimy!MaryLux pisze:A czy ja też mogę się do imprezy dołączyć? Nie mam samochodu, ale za to mam fajne myszki...
Inka nieśmiała
Aga86 pisze:To już się nie gonimy, teraz jedziemy na imprezę. Hmm, ale my z Pysią to nie lubimy jeździć samochodem. Ale może w waszym towarzystwie będzie nam raźniej. H&P
Aga86 pisze:To już się nie gonimy, teraz jedziemy na imprezę. Hmm, ale my z Pysią to nie lubimy jeździć samochodem. Ale może w waszym towarzystwie będzie nam raźniej. H&P
Rachelinka pisze:A z Paniami to sie jeszcze dzis nie witalismy. Dzien dobry![]()
MaryLux pisze:Oczywiście, że to my jesteśmy najśliczniejszymi kotami na świecie. Ale może na tej wystawie inne koty wpadną w kompleksy przez nas?
MaryLux pisze:To i Psotusinka weźmy, będzie więcej chłopców.
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google Adsense [Bot], januszek, Lifter, pibon i 25 gości