Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura-najmysi mama pisze:Prosimy, zapakuj troche słoneczka i wyślij do nas
Alyaa pisze:I dorzuć trochę temperatury
bekos pisze:w Algierii upalnie... podobno... bo ja się teraz ciepełkiem podzielić nie za bardzo mogę - zwialiśmy na północ... tak konkretnie, na sam czubek - tak nam afrykowo zbrzydłoale już zaraz wracam, to Wam podeślę saharyjskiego powietrza, bo w PL faktycznie się skiepściło ostatnio
mocne uściski!
Alyaa pisze:bekos pisze:w Algierii upalnie... podobno... bo ja się teraz ciepełkiem podzielić nie za bardzo mogę - zwialiśmy na północ... tak konkretnie, na sam czubek - tak nam afrykowo zbrzydłoale już zaraz wracam, to Wam podeślę saharyjskiego powietrza, bo w PL faktycznie się skiepściło ostatnio
mocne uściski!
eee.... Skandynawia?
Alyaa pisze:Lubisz popadać w skrajnościMnie już wystarczy tej Artyki w Polsce, nie wyobrażam sobie jechać gdzieś, gdzie jest jeszcze zimniej
Chociaż podobno Skandynawia jest piękna...
Mam nadzieję, że urlop się udał (bo chyba się nie przenosisz na stałe?)
Alyaa pisze:Lato?!?! LATO?!?!? Tego czegoś paskudnego za oknem "latem" to się nie da nazwaćRaczej jesienią (średniowiecza)
![]()
Jak dwa tygodnie urlopu trzeba by spędzać w domu (z powodu wyżej wymienionego "lata"), to niestety nie ma szans, żeby był udany - to grozi morderstwem...
Alyaa pisze:Z kim kociaste zostają, jak Ty się urlopujesz? Czy bierzesz je ze sobą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości