Afrykańskie koty: Maluch i Baja

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 02, 2011 19:01 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Co słychać u Was?

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob lip 02, 2011 20:43 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Prosimy, zapakuj troche słoneczka i wyślij do nas :D

Ja nie umię odchudzić swoich kastratow :oops:
Klusio dziś u weta ważony, całe 7,80, Maszka pewnie niewiele mniej :cry:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob lip 02, 2011 20:56 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

I dorzuć trochę temperatury :)

Alyaa

Post » Nie lip 03, 2011 20:52 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Szura-najmysi mama pisze:Prosimy, zapakuj troche słoneczka i wyślij do nas :D

Alyaa pisze:I dorzuć trochę temperatury :)

w Algierii upalnie... podobno... bo ja się teraz ciepełkiem podzielić nie za bardzo mogę - zwialiśmy na północ... tak konkretnie, na sam czubek - tak nam afrykowo zbrzydło :lol: ale już zaraz wracam, to Wam podeślę saharyjskiego powietrza, bo w PL faktycznie się skiepściło ostatnio
mocne uściski!

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon lip 04, 2011 15:12 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

bekos pisze:w Algierii upalnie... podobno... bo ja się teraz ciepełkiem podzielić nie za bardzo mogę - zwialiśmy na północ... tak konkretnie, na sam czubek - tak nam afrykowo zbrzydło :lol: ale już zaraz wracam, to Wam podeślę saharyjskiego powietrza, bo w PL faktycznie się skiepściło ostatnio
mocne uściski!

eee.... Skandynawia? 8O

Alyaa

Post » Wto lip 05, 2011 9:21 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Alyaa pisze:
bekos pisze:w Algierii upalnie... podobno... bo ja się teraz ciepełkiem podzielić nie za bardzo mogę - zwialiśmy na północ... tak konkretnie, na sam czubek - tak nam afrykowo zbrzydło :lol: ale już zaraz wracam, to Wam podeślę saharyjskiego powietrza, bo w PL faktycznie się skiepściło ostatnio
mocne uściski!

eee.... Skandynawia? 8O

nooo :D i białe noce :lol:

bekos

Post » Wto lip 05, 2011 10:28 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Lubisz popadać w skrajności :) Mnie już wystarczy tej Artyki w Polsce, nie wyobrażam sobie jechać gdzieś, gdzie jest jeszcze zimniej :strach: Chociaż podobno Skandynawia jest piękna...
Mam nadzieję, że urlop się udał (bo chyba się nie przenosisz na stałe? :strach: )

Alyaa

Post » Wto lip 05, 2011 21:18 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Alyaa pisze:Lubisz popadać w skrajności :) Mnie już wystarczy tej Artyki w Polsce, nie wyobrażam sobie jechać gdzieś, gdzie jest jeszcze zimniej :strach: Chociaż podobno Skandynawia jest piękna...
Mam nadzieję, że urlop się udał (bo chyba się nie przenosisz na stałe? :strach: )

urlop z definicji jest udany :lol: z pogody było wszystkiego po trochu: od słońca na błękitnym niebie i krótkich rękawków, po deszcz, mgłę i śnieg oglądanych w strojach zimowych :) ale prawdziwy traper nocy pod namiotem się nie zlęknie :wink: jakakolwiek aura by nie była.
a już za chwilę najbardziej upalne miesiące w Algierii... ufff, trzeba będzie to jakoś przetrwać. wolałabym polskie lato :roll:
Ostatnio edytowano Wto lip 05, 2011 21:49 przez bekos, łącznie edytowano 1 raz

bekos

Post » Wto lip 05, 2011 21:39 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Lato?!?! LATO?!?!? Tego czegoś paskudnego za oknem "latem" to się nie da nazwać :twisted: Raczej jesienią (średniowiecza) :twisted:

Jak dwa tygodnie urlopu trzeba by spędzać w domu (z powodu wyżej wymienionego "lata"), to niestety nie ma szans, żeby był udany - to grozi morderstwem...

Alyaa

Post » Wto lip 05, 2011 21:48 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Alyaa pisze:Lato?!?! LATO?!?!? Tego czegoś paskudnego za oknem "latem" to się nie da nazwać :twisted: Raczej jesienią (średniowiecza) :twisted:

Jak dwa tygodnie urlopu trzeba by spędzać w domu (z powodu wyżej wymienionego "lata"), to niestety nie ma szans, żeby był udany - to grozi morderstwem...

co tam się w Kielcach dzieje? faktycznie tak paskudnie? nie poddawaj się! bo jeszcze wpadniesz w pracoholizm, jeśli uznasz, że nie warto brać urlopu :roll:

bekos

Post » Śro lip 06, 2011 11:12 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Jest zimno, szaro, ponuro, leje, wieje :twisted: Pogoda jak w listopadzie, a nie lipcu :roll:
Człowiek czeka 9 miesięcy, aż skończy się zima, stopnieje śnieg, będzie cieplej i co? I d**pa :twisted:
Mam nadzieję, że wreszcie się rozpogodzi i ociepli... Oby nie było powodzi...

Dobra, koniec o pogodzie :!: Z kim kociaste zostają, jak Ty się urlopujesz? Czy bierzesz je ze sobą?

Alyaa

Post » Czw lip 07, 2011 23:13 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Alyaa pisze:Z kim kociaste zostają, jak Ty się urlopujesz? Czy bierzesz je ze sobą?

teraz siedzą z TŻ'em. a jak obydwoje wybywamy, to mamy stróża, który odbył stosowne szkolenie i wie, że ja mam kota na punkcie kotów :ryk:

bekos

Post » Nie lip 10, 2011 14:14 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

o mamma mia jak gorąco!!! O 2 nad ranem było 36 stopni... jak wyszłam z hali lotniska, to tak buchnęło mi żarem w twarz, że chciałam uciekać. koty rozciągają się na biurkach, na podłodze, na schodach, żeby choć odrobinę się schłodzić. oj trudne będą te 2 miesiące.

bekos

Post » Nie lip 10, 2011 16:45 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

U nas, odpukać, trochę się poprawiło :D Wreszcie wyszło słoneczko i temperatura daje żyć. Tylko jak się burza zacznie i leje to armagedon! :strach:

Alyaa

Post » Śro lip 13, 2011 10:10 Re: Afrykańskie koty: Maluch i Baja

Baja i Maluch odkryli w sobie nową pasję... zostaną kiperami :D

Obrazek Obrazek

bekos

[poprzednia][następna]