ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :) nowe zdjecia str 41 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 21, 2012 22:29 Re: Minutka, Zarazek i Mohita :):):)

jaka piękna . ♥ :1luvu:
wymiziać , wycałować i wytarmosić całą trójkę ode mnie :kotek:

Vika ..

Od: Pt sty 20, 2012 19:33

Post » Wto sty 24, 2012 9:11 Re: Minutka, Zarazek i Mohita :):):)

Mohitka szaleje, rośnie i jest już prawie duży kot z niej :) a przynajmniej takie ma o sobie mniemanie :ryk: :ryk:

Obrazek

z moją Żabką

Obrazek

co Ona tam robi ??? dwójka obserwatorów :)

Obrazek
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Wto sty 24, 2012 10:49 Re: Minutka, Zarazek i Mohita :):):)

cudowne koty :love: :love: Mohitka moja milosc :1luvu: :mrgreen: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro sty 25, 2012 10:46 Re: ZARAZEK ZACZĄŁ NAM ZNACZYĆ TEREN :(

KURCZE POJAWIŁ SIĘ PROBLEM....
Zarazek nagle zaczął nam znaczyć teren - obsikuje nam kąt w sypialni :( tylko to jedno miejsce
nigdy wcześniej tego nie robił.... wyniki ma OK
lekarz podejrzewa, że to sprawka Mohity - jej ADHD widocznie tak na niego wpływa :(
próbowałam postawić tam kuwetę ale nie zadziałało.....
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Śro sty 25, 2012 10:55 Re: ZARAZEK ZACZĄŁ NAM ZNACZYĆ TEREN :(

ile ma Mohitka? moze trzeba ja bedzie szybciej ciachnac...

wiem co znaczy miec obsikane mieszkanie, u mnie zostala zalana nowa kanapa (juz wywalona, bo nic sie nie dalo z nia zrobic) i lozko w sypialni oraz wszystko co miekkie... koce, kołdry, dywaniki w lazience.... wspolczuje i zapraszam na wątek wsparcia dla zasikanych.... znajdziecie tam rozne cenne rady...

viewtopic.php?f=1&t=132051&hilit=zasikanych

tillibulek

Post » Śro sty 25, 2012 11:38 Re: ZARAZEK ZACZĄŁ NAM ZNACZYĆ TEREN :(

tillibulek pisze:ile ma Mohitka? moze trzeba ja bedzie szybciej ciachnac...

wiem co znaczy miec obsikane mieszkanie, u mnie zostala zalana nowa kanapa (juz wywalona, bo nic sie nie dalo z nia zrobic) i lozko w sypialni oraz wszystko co miekkie... koce, kołdry, dywaniki w lazience.... wspolczuje i zapraszam na wątek wsparcia dla zasikanych.... znajdziecie tam rozne cenne rady...

viewtopic.php?f=1&t=132051&hilit=zasikanych

Mohitusia za mała na ciachanie, dopiero skończyła 4 miesiące....
dzięki za linka poczytam w wolnej chwili

Magdalena424

Post » Śro sty 25, 2012 20:12 Re: ZARAZEK ZACZĄŁ NAM ZNACZYĆ TEREN :(

zajrzyj czesci pierwszej watku dla zasikanych, tam znajdziesz wiele cennych informacji....

warto by bylo odciac Zarazkowi dostep do ulubionego miejsca sikania - postawic tam cos innego, moze nawet byc drapak, spryskac go kocimi feromonami... mozna w tym miejscu postawic cos czego kot sie bedzie bal, czyli odswiezacz powietrza, ktory dziala na fotokomorke i pryska zapachem wtedy kiedy wyczuje ruch.... mozna przyczajac sie na kota ze spryskiwaczem z wodą i jak tylko zacznie cos kombinowac, to do ataku ;)

co do Mohitki, to owszem wydaje sie wczesnie, choc moja jedna kotka zostala ciachnieta w wieku 3,5 mca... z nastepna kicia nie czekalabym dlugo, bo

tillibulek

Post » Pon sty 30, 2012 19:08 Re: ZARAZEK ZACZĄŁ NAM ZNACZYĆ TEREN :(

powód znaczenia terenu okazał się błachy.... Zarazek mial po prostu zatkane gruczoły okołoodbytowe i stąd takie zachowanie ..... ufff ale wizję problemu z nerkami albo coś gorszego już mieliśmy....

Magdalena424

Post » Wto sty 31, 2012 16:24 Re: ZARAZEK ZACZĄŁ NAM ZNACZYĆ TEREN :(

Magdalena424 pisze:powód znaczenia terenu okazał się błachy.... Zarazek mial po prostu zatkane gruczoły okołoodbytowe i stąd takie zachowanie ..... ufff ale wizję problemu z nerkami albo coś gorszego już mieliśmy....

no to uff, ze problem ustapil :D :D

tillibulek

Post » Wto lut 14, 2012 9:22 Re: ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :)

Mohita rośnie i rośnie, jej ADHD ciągle daje o sobie znać :D
trochę nowych zdjęć

http://img403.imageshack.us/img403/5775/dsc0602c.jpg

http://img836.imageshack.us/img836/4874/dsc0621p.jpg

Magdalena424

Post » Czw lut 16, 2012 10:48 Re: ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :)

ten maly szkrab jest niesamowity - bengal jak nic :P :D :love:

tillibulek

Post » Czw lut 16, 2012 18:18 Re: ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :)

tillibulek pisze:ten maly szkrab jest niesamowity - bengal jak nic :P :D :love:

no juz nie taki szkrab :)

Magdalena424

Post » Czw lut 16, 2012 20:32 Re: ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :)

słodka jak szkrab :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Czw lut 16, 2012 20:59 Re: ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :)

Przepiękny podlotek :)
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Pon lut 20, 2012 15:17 Re: ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :)

Mamo a ona się rozpycha.....

Obrazek

nie mogłam się oprzeć temu zdjeciu :D

by już niedługo po tym było tak
Obrazek

Magdalena424

[poprzednia][następna]