anulka111 pisze:bo on ma wyjatkowe spojrzenie, Rys przy nim to poczciwina....tylko pare razy zdarzylo mi sie widziec u niego nadasana minke![]()
No to jak u Fenriska
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:bo on ma wyjatkowe spojrzenie, Rys przy nim to poczciwina....tylko pare razy zdarzylo mi sie widziec u niego nadasana minke![]()
ewkaa pisze:spokojnie w jaką paradęw końcu oni są w różnych grupach kolorystycznych, a razem zawsze raźniej
ewkaa pisze:anulka111 pisze:bo on ma wyjatkowe spojrzenie, Rys przy nim to poczciwina....tylko pare razy zdarzylo mi sie widziec u niego nadasana minke![]()
No to jak u Fenriska- jemu nadąsana mina trafia się jak dopiero co się obudzi i oczka są jeszcze zaspane
poza tym wygląda, zwłaszcza przy Czinku, narazie jak dzieciuch
Gosiak104 pisze:Mię kobito o BISy chodzi![]()
![]()
Po co mają ze sobą rywalizować zupełnie "niezdrowo"
Bo przecież nikt nie wątpi, że bracia będą BISować
Z resztą, ja z Czinkiem będziemy raczej tylko na tych jesienno zimowych, więc i tak będziemy się spotykać
![]()
Gosiak104 pisze:Czinek tylko udaje groźnego![]()

ewkaa pisze:anulka111 pisze:bo on ma wyjatkowe spojrzenie, Rys przy nim to poczciwina....tylko pare razy zdarzylo mi sie widziec u niego nadasana minke![]()
No to jak u Fenriska- jemu nadąsana mina trafia się jak dopiero co się obudzi i oczka są jeszcze zaspane
poza tym wygląda, zwłaszcza przy Czinku, narazie jak dzieciuch

Gosiak104 pisze:Znalazłam zabawkę, która została "stworzona" dla kotów jakieś 4 lata temu.
ewkaa pisze:anulka111 pisze:czy on czasem ma inny wyraz pysia???bo wyglada tak jakos ala Diablo
On tak ma od urodzenia

ja probowalam dzis zrobic grozne zdjecie komorka Rysiowi....a Rys byl zaspany lub wymietolony i ani myslal odgrywac macho....minke mial malutkiego kociaczka...ot taka poczciwinka mi sie trafila MariaD pisze:Zmętniało, czy zaszło 3 powieką?
no to trzymam kciuki ,by to bylo tylko jakies lekkie podraznienie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 15 gości