Niech wszystko Ci się pomyślnie rozwiąże!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Jolu, pibon, co słychać?
Posłuchałam Placida, pieśń odwagi na dobry dzień:)
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Księżniczko Ofelko i Niteczko, dziękuję za ostrzeżenie! Mnie jeszcze Duża w takie coś nie ubrała, ale nigdy nic nie wiadomo, Duże są dziwne i nie wiadomo, co mogą knuć. Nacierpiałyście się obie, ale na szczęście my, kotki, jesteśmy mądre i zwinne, więc umiemy się wyplątać ze wszystkiego![]()
![]()
U nas jest fajnie, bo Duża jakiś czas temu kupiła takie fajne, miękkie nakrycia na łóżko i na fotel - wygodnie się na nich lezy. Oczywiscie na łózku jest wygodniej, bo więcj miejsca i w ogóle luz, ale fotel też jest fajny, ma 2 piętra (siedzenie i bardzo szerokie oparcie), a jeszcze obok jest stoliczek od lampy - to wszystko są nasze ulubione kocie miejscówki![]()
![]()
A jakie Wy macie ulubione miejscówki?
Calineczka
U nas od dłuższego czasu jest walka o fotel. Ja uważam ,że to mój fotel do oglądania tv, ale Tofik jest innego zdania.
pibon pisze:Urocze malenstwa! Jak mi przyniosla Heidi swoje kociaki kilka lat temu to one tez byly takie malutkie i tak: bawily sie, a nagle bach, tam gdzie staly zasypialy:-)
Mnie tez tak Dzordzi zawsze podsiada na moim fotelu - przyjde z pracy, wolalam go - nie chce przyjsc. Za chwile wstane po herbate, wracam a tam juz zajete![]()
Ciocie, prosze pomyslcie o mnie cieplo, przeslijcie mi (wystarczy w myslach) dobra energie. Bardzo potrzebna
Nul pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Księżniczko Ofelko i Niteczko, dziękuję za ostrzeżenie! Mnie jeszcze Duża w takie coś nie ubrała, ale nigdy nic nie wiadomo, Duże są dziwne i nie wiadomo, co mogą knuć. Nacierpiałyście się obie, ale na szczęście my, kotki, jesteśmy mądre i zwinne, więc umiemy się wyplątać ze wszystkiego![]()
![]()
U nas jest fajnie, bo Duża jakiś czas temu kupiła takie fajne, miękkie nakrycia na łóżko i na fotel - wygodnie się na nich lezy. Oczywiscie na łózku jest wygodniej, bo więcj miejsca i w ogóle luz, ale fotel też jest fajny, ma 2 piętra (siedzenie i bardzo szerokie oparcie), a jeszcze obok jest stoliczek od lampy - to wszystko są nasze ulubione kocie miejscówki![]()
![]()
Calineczka
U nas od dłuższego czasu jest walka o fotel. Ja uważam ,że to mój fotel do oglądania tv, ale Tofik jest innego zdania.
To tak jak u nas. Wstałam z fotela, poszłam po picie, wróciłam… Na środku fotela Bajadera. Mogłam tylko przysiąść na brzeżku albo na podłodze…
Nul pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Księżniczko Ofelko i Niteczko, dziękuję za ostrzeżenie! Mnie jeszcze Duża w takie coś nie ubrała, ale nigdy nic nie wiadomo, Duże są dziwne i nie wiadomo, co mogą knuć. Nacierpiałyście się obie, ale na szczęście my, kotki, jesteśmy mądre i zwinne, więc umiemy się wyplątać ze wszystkiego![]()
![]()
![]()
Calineczka
To tak jak u nas. Wstałam z fotela, poszłam po picie, wróciłam… Na środku fotela Bajadera. Mogłam tylko przysiąść na brzeżku albo na podłodze…
mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Księżniczko Ofelko i Niteczko, dziękuję za ostrzeżenie! Mnie jeszcze Duża w takie coś nie ubrała, ale nigdy nic nie wiadomo, Duże są dziwne i nie wiadomo, co mogą knuć. Nacierpiałyście się obie, ale na szczęście my, kotki, jesteśmy mądre i zwinne, więc umiemy się wyplątać ze wszystkiego![]()
![]()
![]()
Calineczka
Tofikowi chyba już się powoli nudzi spanie na fotelu i przenosi się na poduszki, tam ma bardziej miękko
Nul pisze:pibon pisze:Urocze malenstwa! Jak mi przyniosla Heidi swoje kociaki kilka lat temu to one tez byly takie malutkie i tak: bawily sie, a nagle bach, tam gdzie staly zasypialy:-)
Mnie tez tak Dzordzi zawsze podsiada na moim fotelu - przyjde z pracy, wolalam go - nie chce przyjsc. Za chwile wstane po herbate, wracam a tam juz zajete![]()
Ciocie, prosze pomyslcie o mnie cieplo, przeslijcie mi (wystarczy w myslach) dobra energie. Bardzo potrzebna
Przesyłamy!
Silverblue pisze:Jolu, brawo! Odważne posunięcie, a że dodatkowo jesteś zadowolona to same plusy:)
Ja też tak nieraz robię, tylko kiedyś ciągle było krzywo, więc w końcu zostawiłam krzywo bo niedługo już by nie było co obcinać
pibon pisze:Jola, odwazna jestes! Na pazia to nielatwo chyba samej sie ostrzyc. Podcinalam sobie koncowki sposobem z yt na 4 kucyki (mi tez troche krzywo wyszlo jak Silverblue) ale mam dlugie, to jednak latwiej bylo. Ale na paziato bym sie nie odwazyla.
Dziekuje za dobra energie! Pomoglo troszke, tak!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości