Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 30, 2024 18:13 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Silverblue pisze:Ale cudne!! Już dawno nie widziałam tyłu wrobelków, aż się oczy cieszą :1luvu:

To samo pomyślałam! U nas tylko gołębie.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto paź 01, 2024 14:02 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

jolabuk5 pisze:
Silverblue pisze:Ale cudne!! Już dawno nie widziałam tyłu wrobelków, aż się oczy cieszą :1luvu:

To samo pomyślałam! U nas tylko gołębie.

U mnie też są gołębie...ale cukrówki czy sierpówki, nie miejskie nie bywają na szczęście.
Dzięki ptakom udało mi się jakoś przetrwać to unieruchomienie w domu, obserwacja ich to sama przyjemność.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto paź 01, 2024 14:13 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

mir.ka, to naprawdę super że masz takie widoki. Ja jakbym była unieruchomiona to jedynie bym mogła samochody liczyć :wink: A odkąd te śmieszne rabatki przed oknem wysypali kamyczkami to nawet gołębie już nie przychodzą.Ciągle nie mogę odżałować ze wycięli te drzewka.

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Wto paź 01, 2024 14:39 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Silverblue pisze:mir.ka, to naprawdę super że masz takie widoki. Ja jakbym była unieruchomiona to jedynie bym mogła samochody liczyć :wink: A odkąd te śmieszne rabatki przed oknem wysypali kamyczkami to nawet gołębie już nie przychodzą.Ciągle nie mogę odżałować ze wycięli te drzewka.

Widoki za oknem co sama sobie robiłam :wink:
Nieraz mówiłam ,że mam ogródek bez obsługowy, a teraz po prawie 2 dwóch miesiąca, kiedy nic w nim nie robiłam, bo najpierw urlop, a później noga, przekonałam się, że prawie taki jest. Cały czas coś mi w nim kwitnie, jeszcze pojedyncze róże, astry (marcinki) , rozchodniki i rudbekie.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto paź 01, 2024 21:02 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Silverblue pisze:mir.ka, to naprawdę super że masz takie widoki. Ja jakbym była unieruchomiona to jedynie bym mogła samochody liczyć :wink: A odkąd te śmieszne rabatki przed oknem wysypali kamyczkami to nawet gołębie już nie przychodzą.Ciągle nie mogę odżałować ze wycięli te drzewka.

U mnie jest trochę jak w tym szkolnym wypracowaniu na temat "Opisz widok ze swojego okna" - "Z mojego okna nic nie widać, bo cały widok zasłania wielkie drzewo." :D
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Wto paź 01, 2024 21:37 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

jolabuk5 pisze:

U mnie jest trochę jak w tym szkolnym wypracowaniu na temat "Opisz widok ze swojego okna" - "Z mojego okna nic nie widać, bo cały widok zasłania wielkie drzewo." :D

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 01, 2024 23:06 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Jesienne ogródki są piękne, tyle tych kwiatów różnych, do tego liście zmieniające kolory. A jak jeszcze stworzonka różne można oglądać to już w ogóle cudo.
Mi zostaje wygrać w totka albo sobie fototapetę z drzewem przykleić na okno :wink: Dobrze przynajmniej że po drugiej stronie górka mała z drzewami, chociaż się bałam ze tez ją zrównają z ziemią.

Silverblue

Post » Śro paź 02, 2024 11:38 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

jolabuk5 pisze:

to piękny widok
Obrazek

mir.ka

Post » Śro paź 02, 2024 11:40 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Silverblue pisze:Jesienne ogródki są piękne, tyle tych kwiatów różnych, do tego liście zmieniające kolory. A jak jeszcze stworzonka różne można oglądać to już w ogóle cudo.
Mi zostaje wygrać w totka albo sobie fototapetę z drzewem przykleić na okno :wink: Dobrze przynajmniej że po drugiej stronie górka mała z drzewami, chociaż się bałam ze tez ją zrównają z ziemią.

Chyba najbardziej kolorowo w ogródkach jest późna wiosną, a jesienią faktycznie kolorowe liście są piękne.
Obrazek

mir.ka

Post » Śro paź 02, 2024 11:47 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Byłam dzisiaj u chirurga, zdjęcie wykazało, że kostka się zrosła i mogę już chodzić bez ortezy, byle ostrożnie. Na wszelki wypadek gdybym się gdzieś np do sklepu wybierała to mam ją jeszcze przez jakiś miesiąc zakładać profilaktycznie. Mam jeszcze raz się pokazać pod koniec listopada, chirurg wtedy stwierdzi czy wszystko w porządku i będzie koniec leczenia. Pytałam o rehabilitację ,ale mi powiedział, że kolejki na nią są roczne i zanim się dostanę to zdążę zapomnieć, ze miałam złamaną nogę , a złamanie nie było skomplikowane.
Obrazek

mir.ka

Post » Śro paź 02, 2024 14:05 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

mir.ka, to bardzo dobre wiadomości :ok: :ok: Cieszę się że wszystko ładnie się zrosło dzięki ortezie, odpoczynku i najważniejsze - dzięki kociej opiece :1luvu:
Z tymi rehabilitacjami to jest naprawdę obłęd, całe szczęście że nie są konieczne w Twoim przypadku.

Silverblue

Post » Śro paź 02, 2024 14:31 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Silverblue pisze:mir.ka, to bardzo dobre wiadomości :ok: :ok: Cieszę się że wszystko ładnie się zrosło dzięki ortezie, odpoczynku i najważniejsze - dzięki kociej opiece :1luvu:
Z tymi rehabilitacjami to jest naprawdę obłęd, całe szczęście że nie są konieczne w Twoim przypadku.

Już nawet szukałam rehabilitacji prywatnie, ale jak chirurg uważa, że nie jest konieczna to sobie odpuszczę.
Obrazek

mir.ka

Post » Śro paź 02, 2024 17:39 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Uff, dobrze, że się zrosło!
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Śro paź 02, 2024 18:58 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Super, że już bez ortezy :)
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Śro paź 02, 2024 21:50 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.39

Wreszccie odetchniesz! Świetnie, że nie potrzeba rehabilitacji :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

[poprzednia][następna]