Silverblue pisze:Ale cudne!! Już dawno nie widziałam tyłu wrobelków, aż się oczy cieszą
To samo pomyślałam! U nas tylko gołębie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Ale cudne!! Już dawno nie widziałam tyłu wrobelków, aż się oczy cieszą
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Ale cudne!! Już dawno nie widziałam tyłu wrobelków, aż się oczy cieszą
To samo pomyślałam! U nas tylko gołębie.
Silverblue pisze:mir.ka, to naprawdę super że masz takie widoki. Ja jakbym była unieruchomiona to jedynie bym mogła samochody liczyćA odkąd te śmieszne rabatki przed oknem wysypali kamyczkami to nawet gołębie już nie przychodzą.Ciągle nie mogę odżałować ze wycięli te drzewka.
Silverblue pisze:mir.ka, to naprawdę super że masz takie widoki. Ja jakbym była unieruchomiona to jedynie bym mogła samochody liczyćA odkąd te śmieszne rabatki przed oknem wysypali kamyczkami to nawet gołębie już nie przychodzą.Ciągle nie mogę odżałować ze wycięli te drzewka.
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:mir.ka, to naprawdę super że masz takie widoki. Ja jakbym była unieruchomiona to jedynie bym mogła samochody liczyćA odkąd te śmieszne rabatki przed oknem wysypali kamyczkami to nawet gołębie już nie przychodzą.Ciągle nie mogę odżałować ze wycięli te drzewka.
U mnie jest trochę jak w tym szkolnym wypracowaniu na temat "Opisz widok ze swojego okna" - "Z mojego okna nic nie widać, bo cały widok zasłania wielkie drzewo."
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:mir.ka, to naprawdę super że masz takie widoki. Ja jakbym była unieruchomiona to jedynie bym mogła samochody liczyćA odkąd te śmieszne rabatki przed oknem wysypali kamyczkami to nawet gołębie już nie przychodzą.Ciągle nie mogę odżałować ze wycięli te drzewka.
U mnie jest trochę jak w tym szkolnym wypracowaniu na temat "Opisz widok ze swojego okna" - "Z mojego okna nic nie widać, bo cały widok zasłania wielkie drzewo."
Silverblue pisze:Jesienne ogródki są piękne, tyle tych kwiatów różnych, do tego liście zmieniające kolory. A jak jeszcze stworzonka różne można oglądać to już w ogóle cudo.
Mi zostaje wygrać w totka albo sobie fototapetę z drzewem przykleić na oknoDobrze przynajmniej że po drugiej stronie górka mała z drzewami, chociaż się bałam ze tez ją zrównają z ziemią.
Silverblue pisze:mir.ka, to bardzo dobre wiadomości![]()
Cieszę się że wszystko ładnie się zrosło dzięki ortezie, odpoczynku i najważniejsze - dzięki kociej opiece
Z tymi rehabilitacjami to jest naprawdę obłęd, całe szczęście że nie są konieczne w Twoim przypadku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 77 gości