MaryLux pisze:Dziś wracając do domu spotkałam pana z pieskiem bardzo podobnym do Jake'a. O mało nie zawołałam za nnim: Jake!!!
bo jest dość dużo takich podobnych do niego psów
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Dziś wracając do domu spotkałam pana z pieskiem bardzo podobnym do Jake'a. O mało nie zawołałam za nnim: Jake!!!
mir.ka pisze:Po śmierci Kai miałam tak ,że prawie od razu zaczęłam się rozglądać za następnym psiakiem, tak pusto i cicho było w domu i być może dlatego , że tam Dżekuś wtedy Gogo, czekał w schronisku na dom. To miał być kilkuletni, długowłosy piesek i taką fotkę dostałam
Tak bardzo przypominał Maxia, że było wiadomo ,że to ten piesek, chociaż jak po niego pojechaliśmy to okazało się ,że te kilka lat to 11.
Jak wszedł do domu to od razu poczuł się jak u siebie, koty go nie interesowały tylko my. Polubił jazdy samochodem i co roku jeździł z nami na urlop w góry , był w Bieszczadach, Karkonoszach, Tatrach i Pieninach, a nawet na Słowacji. Był bardzo grzeczny podczas podróży i bez problemu zostawał sam w pokoju jak szliśmy w góry, nie zrobił nigdy żadnych szkód.
Nie wiem czy jest gdzieś taki pies, który by kotów nie gonił tak jak on, a koty już nie są takie młode i nowy pies byłby dla nich stresem.
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Po śmierci Kai miałam tak ,że prawie od razu zaczęłam się rozglądać za następnym psiakiem, tak pusto i cicho było w domu i być może dlatego , że tam Dżekuś wtedy Gogo, czekał w schronisku na dom. To miał być kilkuletni, długowłosy piesek i taką fotkę dostałam
Tak bardzo przypominał Maxia, że było wiadomo ,że to ten piesek, chociaż jak po niego pojechaliśmy to okazało się ,że te kilka lat to 11.
Jak wszedł do domu to od razu poczuł się jak u siebie, koty go nie interesowały tylko my. Polubił jazdy samochodem i co roku jeździł z nami na urlop w góry , był w Bieszczadach, Karkonoszach, Tatrach i Pieninach, a nawet na Słowacji. Był bardzo grzeczny podczas podróży i bez problemu zostawał sam w pokoju jak szliśmy w góry, nie zrobił nigdy żadnych szkód.
Nie wiem czy jest gdzieś taki pies, który by kotów nie gonił tak jak on, a koty już nie są takie młode i nowy pies byłby dla nich stresem.
Śliczny był piesio, taki miał pogodny pysio
Anna2016 pisze:Śliczne![]()
![]()
![]()
Spagietka![]()
![]()
ewar pisze:Jak fajnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1362 gości