Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28- Julcia do adopcji :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 13, 2020 12:04 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

A poza tym po co się pchać na spacer, jak trawa taka mokra i na dworze zimno brrr

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pon lip 13, 2020 12:40 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

U nas ciepło ale deszczowo.
Za zdrówko Jake :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon lip 13, 2020 13:57 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

SabaS pisze:To dobrze, że się nie gniewacie Ty i róże Twoje ;) też mam tę pomarańczową, ale chyba będę zmieniać co jakiś czas, bo wszystkie są takie piękne.
Super, że Dżekuś już mocniejszy, może akurat będzie dziś miał smaka na indyka?

nie miał :placz: :placz: :placz: :placz:
był też kawałek kurzej nogi i też niedobra :placz: :placz: :placz: :placz:
moze wieczorem po kroplówce zechce jeść
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lip 13, 2020 13:58 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

SabaS pisze:A poza tym po co się pchać na spacer, jak trawa taka mokra i na dworze zimno brrr

nie jest zimno, a trawa wyschła, tylko komary strasznie gryzą.....mnie :placz: :placz: :placz: :placz:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon lip 13, 2020 13:58 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

Gosiagosia pisze:U nas ciepło ale deszczowo.
Za zdrówko Jake :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lip 13, 2020 15:03 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

mir.ka pisze:
Nul pisze:O jakie piękne!

Mmm... winko?... mmm... miauuu... :) Też daleko :)

jakie daleko? A-4 to godzinę

Ups, coś mi sie pomyliło! Rzeczywiście blisko, chyba spojrzałam nie na Twoje miejsce, że tak powiem :) Grunt to spoglądać ze zrozumieniem... :)

edit: Już wiem, ten Włocławek od ewkkrem mi wpadł w oko! Głupiam :)
Kciuki za pieska! :ok:
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Pon lip 13, 2020 19:34 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

Nul pisze:
mir.ka pisze:
Nul pisze:O jakie piękne!

Mmm... winko?... mmm... miauuu... :) Też daleko :)

jakie daleko? A-4 to godzinę

Ups, coś mi sie pomyliło! Rzeczywiście blisko, chyba spojrzałam nie na Twoje miejsce, że tak powiem :) Grunt to spoglądać ze zrozumieniem... :)

edit: Już wiem, ten Włocławek od ewkkrem mi wpadł w oko! Głupiam :)
Kciuki za pieska! :ok:

do Włocławka faktycznie masz daleko, tak jak i ja
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lip 13, 2020 19:41 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

Nie chcę zapeszać, ale chyba wychodzimy na prostą :D Dżekuś był dzisiaj na 2 spacerach :D Po południu sam przejawiał ochotę ,żeby wyjść na zewnątrz , a nie tylko do ogródka i nawet nieźle szedł. Ten pierwszy spacer był nawet dość długi, ale to on decydował i dał radę. Po kroplówce nareszcie zjadł trochę mięska i to nawet z wielką chęcią. Podałam mu też w jedzeniu RenalVet, który zamówiłam.
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lip 13, 2020 19:43 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

mir.ka pisze:
SabaS pisze:A poza tym po co się pchać na spacer, jak trawa taka mokra i na dworze zimno brrr

nie jest zimno, a trawa wyschła, tylko komary strasznie gryzą.....mnie :placz: :placz: :placz: :placz:

I jak Dzekuś? Zgłodniał po kroplówce?
Wiesz ja od dwóch lat nie wiem co to komary, odkąd zrewitalizowali Stawiki skutecznie odkomarzają teren. Wczesniej ściany i sufit wieczorami dosłownie były czarne od komarów. To jest chyba jedyny plus odnowienia terenu, bo cala reszta to dla mnie dramat. Dobrze ze nie samymi Stawikami czlowiek może oczy nacieszyć :)

SabaS

Post » Pon lip 13, 2020 19:45 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

Ooo doczytuję, ze dobrze się dzieje :) oby oby :ok: :ok: po cichutku się cieszymy :)

SabaS

Post » Pon lip 13, 2020 19:52 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

SabaS pisze:
mir.ka pisze:

I jak Dzekuś? Zgłodniał po kroplówce?
Wiesz ja od dwóch lat nie wiem co to komary, odkąd zrewitalizowali Stawiki skutecznie odkomarzają teren. Wczesniej ściany i sufit wieczorami dosłownie były czarne od komarów. To jest chyba jedyny plus odnowienia terenu, bo cala reszta to dla mnie dramat. Dobrze ze nie samymi Stawikami czlowiek może oczy nacieszyć :)

u mnie z komarami walczą jerzyki, nawet jest ich dość dużo, ale nie dają rady :placz:
na tym drugim spacerze strasznie mnie komarzyska pożarły, bo piesio musiał co chwilę przystawać, wąchać i przypominać sobie teren , na którym nie był od 2 tygodni
ale co tam bąble i tak jestem zadowolona, bo piesiowi się poprawia :D
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lip 13, 2020 19:57 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

To co, zyczyc Ci też jutro pogryzienia przez komary? :)

SabaS

Post » Pon lip 13, 2020 23:32 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

Brawo Dżekusiu, tak trzymać! :1luvu: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto lip 14, 2020 5:52 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

Za Dżekusia :ok: :ok: :ok:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Wto lip 14, 2020 8:43 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28-Jake niewydolność nerek

SabaS pisze:To co, zyczyc Ci też jutro pogryzienia przez komary? :)

Dowcipna :lol: :lol: :lol:
Ale dziękuję za życzenia :)
Dzisiaj juz mnie pogryzły :D
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]