Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Stanowczo nie czekaj do czwartku!
SabaS pisze:Niedawno miał badania kontrolne, już po zabiegu wyrywania ząbków. Cały czas T4 podwyższone, do tego kreatynina i mocznik też przekroczone. Właśnie się obawiam, czy już nie zaczęła mu ta tarczyca wpływać na nerki, chociaż łudzę się, ze to może zakłaczenie. Nie wiem co lepsze
edit: dzwoniłam do weta, mam go dziś zabrać na wizytę. Wolny termin byłby dopiero w piątek popołudniu.
Gosiagosia pisze:Tarczyca może wykończyć kota. Najgorsze jest to że nie zawsze uda się dopasować dawkę leku tak aby była poprawa i stabilizacja. U Migotki tak jest, raz to przekroczone parokrotnie po zwiększeniu leku spada do granic nie zmiezalnosci![]()
Przez to siadają nerki. Dziś o 16 odbieram wyniki i aż się boję w którą stronę poleci poziom t4, kreatynina i mocznik.
SabaS pisze:Bardzo Wam dziękujemy za kciukiTeraz myślę, że zakłaczenie chyba lepsze by było
ale niepokoi mnie spadek wagi u niego i wydaje mi się, że nadal waga leci w dół
dobrze, że już kolejny raz nie robią problemów u weta i wciskają poza kolejnością. Oby tylko coś po tej wizycie się wyjaśniło i poprawiło chociaż z tym apetytem. Bo jeśli Szajbus nie chce przysmaczków, za które dałby się pokroić to...Mam pojechać po 18, ma być już luźniej trochę.
SabaS pisze:Dzięki mir.ka![]()
Właśnie Kropka skonczyła wymiotować, jeśli to nerki to
SabaS pisze:Dzięki mir.ka![]()
Właśnie Kropka skonczyła wymiotować, jeśli to nerki to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 37 gości