Już niedługo - "przyjdzie na to czas, przyjdzie czas ..."

Głowa do góry - czas tak szybko płynie, że ani się obejrzymy jak odchowamy (z Twoją pomocą oczywiście

Drops.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Bardzo szkoda, CiociuGłównie ze względu na Ciebie. No, ale jak nie możemy z Lusią mieć dzieci (na razie) to trudno. Trzeba się zabezpieczać
![]()
Już niedługo - "przyjdzie na to czas, przyjdzie czas ..."![]()
Głowa do góry - czas tak szybko płynie, że ani się obejrzymy jak odchowamy (z Twoją pomocą oczywiście) ze setkę dzieci!
Drops.
Chikita pisze:ewkkrem pisze:Bardzo szkoda, CiociuGłównie ze względu na Ciebie. No, ale jak nie możemy z Lusią mieć dzieci (na razie) to trudno. Trzeba się zabezpieczać
![]()
Już niedługo - "przyjdzie na to czas, przyjdzie czas ..."![]()
Głowa do góry - czas tak szybko płynie, że ani się obejrzymy jak odchowamy (z Twoją pomocą oczywiście) ze setkę dzieci!
Drops.
Możecie mnie adoptować. Moja Duża to się mną ostatnio dobrze nie zajmuje, bo mówi, że urlop ma od pracy i ode mnie.
A ja taka praca żeby się ode mnie urlopować ? To jest po prostu niedopuszczalne i bardzo nie profesjonalne z jej strony.
Mówi, że tak koty lubi i że nie sądziła, że tak polubi, ale chyba jej się odlubiło.
Lusia ! Nareszcie jesteś wyraźna. Jesteś bardzo ładna.
Chiko
ewkkrem pisze:Ale fajne dwie brodaczki.
E-Katerino też jesteś śliczna ale nieraz Ci to mówiłem.
Lusieńko - Jusieńko, a co? Masz coś przeciwko "Rodzinnemu Domowi Kociaków"?
Ja nie, bo i tak całą robotę odwalać będzie Ciocia Basted a my mamy tylko KOCHAĆ![]()
Drops.
ewkkrem pisze:Wybacz CiociuProszę
![]()
Toć ja wiem, że Ty Bogini kotów i ... (co mniej ważne) miłości, radości, muzyki, tańca, domowego ogniska i płodności. To literówkaJak bum cyk, cyk.
Drops.
ewkkrem pisze:Ale fajne dwie brodaczki.
E-Katerino też jesteś śliczna ale nieraz Ci to mówiłem.
Lusieńko - Jusieńko, a co? Masz coś przeciwko "Rodzinnemu Domowi Kociaków"?
Ja nie, bo i tak całą robotę odwalać będzie Ciocia Basted a my mamy tylko KOCHAĆ![]()
Drops.
Chikita pisze:Ale dom dla kociaków ? Ja nie jestem już kociak. Kociakiem byłam, ale 9 lat temu, może nie całe 8...
Jestem już duża, urosłam![]()
Ja już spakowałam walizkę i zaczęłam pisać list pożegnalny dla Dużej![]()
Chiko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości