mir.ka pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, lubię to
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chikita pisze:ewkkrem pisze:Chikita pisze:
Nie, brzydka
Chiko, naucz się pisać!![]()
Przecinek i spacja - wyrzucić!!!![]()
Drops.
Ale jak wyrzucę przecinek i spację to będzie nie brzydkie, a moja Duża to mówi, że to niepoprawnie gramatycznie[nieuku !!!] wtedy jest i musi być ten przecinek jeśli właśnie mam na myśli, że nieładne, a ja właśnie mam to na myśli.
Chiko
ewkkrem pisze:No cóż, łudziłem się, ze ta naklejka to jest niebrzydkaTrudno, mi się podoba
![]()
Drops
Hannah12 pisze:Moli25 pisze:ewkkrem pisze:Ale ekstra!![]()
A mnie podoba się jeszcze taka:
https://allegro.pl/naklejki-na-sciane-s ... 40#thumb/1
Ta jest extra
To super dla mojego wnuka.. Podczas wakacji przychodził mi a kolana i mówił, Gabi piwa aaa koty dwa. I musiałam śpiewać, on usypia tak w dzień, leżąc na Babi Gabi. Wieczorami sam sobie śpiew, pi Adasiu, pi, ja cię będę kolysala a ty ocz zmruz. Tak, lubi jak Gabi śpiewa.. Jutro i pojutrze mam całodzienne dyżur. Tuli, tuli..
MB&Ofelia pisze:Lusia. Co u cię? U nas zimniej i Duzia nie chce bałkona otwierać. I chrypi. A Ofelku nie chce się z mną bawiać i marudzi przy misku i miauka że amciu niedobre. Nie rozumię jej, dla mię dobre.
Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Co u cię? U nas zimniej i Duzia nie chce bałkona otwierać. I chrypi. A Ofelku nie chce się z mną bawiać i marudzi przy misku i miauka że amciu niedobre. Nie rozumię jej, dla mię dobre.
Mała Ciorna Carmen
A ja ostatnio dostaję puszeczkowe zupki, tak poradziła jedna Ciocia z mojej foondacji. Nawet dobry pomysł
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Co u cię? U nas zimniej i Duzia nie chce bałkona otwierać. I chrypi. A Ofelku nie chce się z mną bawiać i marudzi przy misku i miauka że amciu niedobre. Nie rozumię jej, dla mię dobre.
Mała Ciorna Carmen
A ja ostatnio dostaję puszeczkowe zupki, tak poradziła jedna Ciocia z mojej foondacji. Nawet dobry pomysł
jak ci Lusiu smakuje to na pewno dobry
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Co u cię? U nas zimniej i Duzia nie chce bałkona otwierać. I chrypi. A Ofelku nie chce się z mną bawiać i marudzi przy misku i miauka że amciu niedobre. Nie rozumię jej, dla mię dobre.
Mała Ciorna Carmen
mniamuśne są
Chikita pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Co u cię? U nas zimniej i Duzia nie chce bałkona otwierać. I chrypi. A Ofelku nie chce się z mną bawiać i marudzi przy misku i miauka że amciu niedobre. Nie rozumię jej, dla mię dobre.
Mała Ciorna Carmen
mniamuśne są
A jakie to puszki ? Też chcę, też chcę !
Chiko
Moli25 pisze:Halo jestem. Żyje mam się dobrze. Nie mam czasu odbierać telefonów
Serio przepraszam
saaga pisze:Cześć Lusiu! Jak się czujesz po imprezce? Wyspałaś się? Główka nie boli
Kitka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 61 gości