Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Gosiu masz rację. Babcia chuda to Baba Jaga także mnie na pewno nie tyczy, ha, ha. jak Wasz Maluszek? Śpi trochę w nocy?
Gosiagosia pisze:Tak dawno nie pisałam o moim zwierzyncu, tak się zakrecilam wnuczkiem.
Koty i Emi zdrowe czeka ich odrobaczanie a w styczniu szczepienie. Z Emi, Hugonkiem i Pusia nie ma problemu ale Migotka znów mi się opluje i podrapie. Dlatego stwierdziłam że zaniosę gada do weterynarza i przy okazji obetne pazurki.
Dziewczyny zaczęły grymasic na jedzonko nie lubią granata pet i feringe a tak się zajadaly. To teraz zamówiłam im Miamor i Animonde.
kwiryna pisze:Klaudia, jesli to nie tajemnica - tez staracie sie o dzidziusia?
Gosia - temat dzidziusiowy tez ma amatorki![]()
Czesto odrobaczasz stadko?
aga66 pisze:Moje ani Feringi ani Granaty nie ruszą, za to Felixa by nawet zjadłyUprzedzając pytania: ja juz nie staram sie o dziecko a nawet powiem, ze byłby to cud natury
Dobrze, że zwierzyniec zdrowy, oby jak najdłużej. A młodzi rodzice jeszcze nie w domku mieszkają?
kwiryna pisze:Klaudia, jesli to nie tajemnica - tez staracie sie o dzidziusia?
aga66 pisze:No tak pewno mama trochę Kasi pomaga przy Maluszku, to się ceni.
klaudiafj pisze:kwiryna pisze:Klaudia, jesli to nie tajemnica - tez staracie sie o dzidziusia?
Nie staram sięjeszcze ale wiek do przodu leci (34) wiec by trzeba bylo.zacząć myśleć. Jednak na pewno dopoki nie wyprostuje zdrowia.nie będę sie starac :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jozefina1970, Lifter i 24 gości