Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewus dlaczego kierowniczka nie uzgadnia grafiku z Wami ? To jawna niesprawiedliwosc tak ustawiac grafik zeby jeden sie narobil a drugi nie.![]()
Ja jak ustawiam grafik to biore pod uwage zyczenia innych.
Faktycznie zbuntuj sie raz a dobrze.
Pozdrawiam
Gosiu u nas też się pisze prośby grafikowe do 22 - 23 każdego miesiąca i do tej pory raczej je uwzględniała przy ustalaniu grafiku . Nie mam pojęcia czemu tym razem tak bezmyślnie ustawiła ten grafik. Może była zmęczona bo tego dnia wyglądała jakby po niej walec przejechał bo z tego co mówiła innym naszym kierowniczkom to tamten sklep gdzie pomaga jest tak nie ogarnięty i nie zorganizowany że prędko ze strat się nie wygrzebią. Personel też nie do końca wie co ma robić, pół towaru na magazynie bo się nie mogą zdecydować kto ma to wyłożyć a utargi robią bardzo marne bo 3 tyś na cały dzień gdzie u nas jest to 15 - 17 tyś . dziennie.
Tak się zastanawiam czyja to wina.
Nie zawsze taki bałagan jest po stronie pracownika. Współczuję Wam w sklepie to wbrew pozorom jest ciężka praca i jeszcze jak widzę nie bardzo doceniana.
U mnie w pracy też afera za aferą. Ktoś donosił do kierownictwa i nigdy nie wiedziałyśmy kto, aż sam się z własnej głupoty ujawnił. Teraz jest ciężka atmosfera.

!