Haha no to super ze się dzieciom podoba drapak ja proszę o zdjęcie Moli jak siedzi na gorze i Fuksika
No i patrzta się! Już są zdjęcia extra fotki świetny ten drapak, widać że solidny a miejsca do spania duże i wygodne może i ja się skuszę na takie cudo za jakiś czas chciałabym taki drapak dla moich
Moli tak polubiła ten drapak ze jak go ustawiliśmy w pokoju, sunelismy po panelach to królowa nie zeszła, dobrze ze powieka ruszyła, bo juz sie zaczęłam Martwić ze cos nie tak ze kot w hibernacji
U mnie najpopularniejsza jest ta niższa platforma, w kształcie łapki O to miejsce czasem walczą. Ale ogólnie całosć jest przez dziewczyny kochana, a w domku sypia głównie Ciri
Nasz się trochę zepsuł, chyba mielismy jakis felerny egzemplarz, górna platforma się kołysze na boki - ale zooplus po reklamacji przysłało nowy słupek do tej platformy na szczęscie. Poza tym jest stabilny i w ogóle fajny. Bałam się na początku, jak będzie z czystoscią i jak myć ten biały kozuszek, ale da się to opanować. Fajny jest ten drapak i w dodatku nieźle wygląda, nie jest tandetnie wykonany, także może robić za porządny mebel w pokoju
Helloł Uprzejmie donoszę, że przy zakupie 2x2kg karmy Naturea przesyłka kurierska jest gratis My jeszcze mamy, ale będę musiała kupować większe ilości, bo co miesiąc to mi się nie opłaca