Pozdrawiamy swiątecznie!
Moderator: Estraven

KatS pisze:Jak tam, wypas swiąteczny trwa?Ja w tym roku nie przesadziłam z produkcją potraw i teraz jem sporo, ale nie aż tyle żebym musiała się turlać, nadal umiem chodzić... bo w poprzednich latach to różnie bywało
![]()
Pozdrawiamy swiątecznie!
a jeszcze jeden dzień Świąt i wolna niedziela.

KatS pisze:Ciężarna foka
Pamiętam jak kiedys poszłam do zoo z moją przyjaciółką i trafiłysmy do pawilonu hipopotamów. I ona się zaczytała w tabliczce informacyjnej o hipciach, gdzie żyją, co jedzą itd. I tak stoi... patrzy... milczy... z dziwną miną. Pytam jej o co chodzi? A ona na to "własnie się dowiedziałam, że ważę tyle co młody hipopotam...: z autentycznie zrozpaczoną miną.
Jestem wredna ale prawie się wtedy popłakałam ze smiechu![]()
Do dzis sobie to czasem wspominamy i smiejemy się jak głupie![]()
A foczka to przecież okreslenie atrakcyjnej dziewczyny

KatS pisze:Oj ja to chodzę spać tak o 2 w nocy (i odpowiednio późno wstaję). Jak chodziłam do normalnej pracy to oczywiscie padałam dużo wczesniej i wczesnie wstawałam. A jeszcze tu u mnie jest godzinę wczesniejsza pora niż w Polsce, więc moja 2 w nocy to polska 3

KatS pisze:A koty przesypiają noc?
Stella się do mnie dostosowuje. Spi, budzi się do zabawy, spi, budzi się... ale w nocy jak się kładę spać to ewentualnie chwilkę jeszcze pogoni piłeczkę i potem też się kładzie. Przesypia elegancko aż do rana, o 6 albo 7 wstaje na sniadanie i przytulanki. Grzeczny kot z niej

KatS pisze::twisted: Stella nie drapie foteli, ale za to żwir to rozkopuje tak, że mało Kopca Kraka nie usypie (poza kuwetą oczywiscie). Ale ona jest w ogóle bardzo grzeczna... choć przed chwilą wyciągnęła mi torebkę z herbatą owocową z kubka i zawlokła ją na podłogę, plamiąc po drodze moją piżamę![]()
Proszę, Pusia taka lękliwa a jak trzeba to i bodnie, i kołderkę z tatusia zedrze...

KatS pisze:A to chyba w ogóle super jak taki niesmiały kot się przemoże i przychodzi do człowiekatakie zdobycie zaufania.
Podoba mi się, jak koty szybko się uczą do kogo uderzać po paszęStella wie, że rano do TŻa, a poza tym do mnie. Jak w weekend to ja ją rano karmię to zawsze jest taka zdumiona

Dobranoc!
moja mama jest z ery kremu Nivea (oczywiscie krem dobry ale ileż mozna go stosować na wszystko? Poza tym tłusty jak litr oleju) ciezko było ja przestawić do innych markowych kremów 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Duni, stara panna i 17 gości