no i jesteś a tak jakby Ciebie nie było
Moderator: Estraven
agusialublin pisze:Mary jak Ty to robisz że jesteś na forum a nie masz online niebieskiego paska![]()
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Mary jak Ty to robisz że jesteś na forum a nie masz online niebieskiego paska![]()
To bardzo proste jest.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Mary jak Ty to robisz że jesteś na forum a nie masz online niebieskiego paska![]()
To bardzo proste jest.
Ty Ewuś też jesteś ale Cibie nie ma

agusialublin pisze:Mary jak Ty to robisz że jesteś na forum a nie masz online niebieskiego paska![]()
barbarados pisze::201461![]()
![]()
![]()

MaryLux pisze:Mam prośbę wielką wręcz saniemowicie do wszystkich moich czytaczów: głosujcie w tym: viewtopic.php?f=20&t=169158 wątku na najpiękniejsze koteczki i kocurki.
Ja nie startuję, więc nie możecie głosować na mnie, ale jest dużo kotów prawie tak pięknych jak ja
Inka
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Mam prośbę wielką wręcz saniemowicie do wszystkich moich czytaczów: głosujcie w tym: viewtopic.php?f=20&t=169158 wątku na najpiękniejsze koteczki i kocurki.
Ja nie startuję, więc nie możecie głosować na mnie, ale jest dużo kotów prawie tak pięknych jak ja
Inka
Inuś namów dużą żeby też zagłosowała
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Mam prośbę wielką wręcz saniemowicie do wszystkich moich czytaczów: głosujcie w tym: viewtopic.php?f=20&t=169158 wątku na najpiękniejsze koteczki i kocurki.
Inka
Trudno będzie

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Mam prośbę wielką wręcz saniemowicie do wszystkich moich czytaczów: głosujcie w tym: viewtopic.php?f=20&t=169158 wątku na najpiękniejsze koteczki i kocurki.
Inka
Trudno będzie
Inuś - dasz radę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości