Annuszka [*] & Pafnucy & Leon pies <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 01, 2016 19:42 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Racja!
Szczególnie ze dzisiaj i jutro mam urlop :mrgreen:

Daj znać jak zakonczyly sie negocjacje :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 01, 2016 19:47 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Ale Ci zazdraszczam, też bym sobie pourlopowała. Chociaż pogoda średnia, od rana pada w nocy ma padać deszcz ze śniegiem, już roztopiło się błoto pośniegowe więc jutro zrobi się nowe, na bogato :smokin: Tak czy owak zazdraszczam :piwa:

Negocjacje skończyły się tak, że mam iPhone 6s za 4 grosze :mrgreen:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Czw gru 01, 2016 19:48 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

kotelsonciorny pisze:Ale Ci zazdraszczam, też bym sobie pourlopowała. Chociaż pogoda średnia, od rana pada w nocy ma padać deszcz ze śniegiem, już roztopiło się błoto pośniegowe więc jutro zrobi się nowe, na bogato :smokin: Tak czy owak zazdraszczam :piwa:

Negocjacje skończyły się tak, że mam iPhone 6s za 4 grosze :mrgreen:

Za 4grosze????????? 8O
Jak!!
Zdradź mi!!!
Obrazek

Moli25

Post » Czw gru 01, 2016 19:50 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

No pani, ja mam wysoki abonament a abonamentu nie obniżyłam. Więc za 4 grosze. Mógłby mieć większą pamięć, bo to wersja 32gb.

kotelsonciorny

Post » Czw gru 01, 2016 19:52 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

kotelsonciorny pisze:No pani, ja mam wysoki abonament a abonamentu nie obniżyłam. Więc za 4 grosze. Mógłby mieć większą pamięć, bo to wersja 32gb.

Jaki wysoki abonament?
W jakiej sieci?

Nas tez czekają negocjacje i widzę jesteś dobrym źródłem - jak tego dokonać :piwa:
Obrazek

Moli25

Post » Czw gru 01, 2016 19:54 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Mam abo 139zł. Od 1,5 roku, bo 1,5 roku temu dostałam za 1zł Samsunga S5. Do tego nie wiem po co, dostałam gratis kartę supernet bez limitu, ale w tym abo wszystko jest bez limitu łącznie z Unią Europejską. A umowa kończy mi się dopiero za pół roku.

kotelsonciorny

Post » Czw gru 01, 2016 19:55 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

A, to w T-Mobile :smokin:

kotelsonciorny

Post » Czw gru 01, 2016 19:56 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

A sieć ? :oops:
Cena naprawdę jest świetna :oops:
Gratuluje! Bedziesz zadowolona. 6S śmiga jak marzenie

Napewno nie Plus bo plus nie ma iPhonów :wink:
Obrazek

Moli25

Post » Czw gru 01, 2016 19:57 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

:mrgreen:
Jeszcze raz gratuluje!!

Telefonicznie można załatwić lepsze ceny za telefony i lepsze oferty.
Obrazek

Moli25

Post » Czw gru 01, 2016 20:06 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Wiecie co, ja mam w tej sieci telefony od 10 lat. Najpierw zadzwonił do mnie pan z propozycją przedłużenia proponując mi niższy abonament i Samsunga S6 za 1zł. Od razu mu powiedziałam, że za Samsunga dziękuję, bo średnio z S5 jestem zadowolona i że wolałabym iPhone. Trochę w ciemno walnęłam, sprawdzić czy są skłonni negocjować. Pan był średnio skłonny, bo zaproponował mi iPhone 6s 16gb z moim abo za 199zł. Nie zgodziłam się. Sprawdziłam ofertę Smarftonerii a tam Samsung S6 w identycznej ofercie jaką mi pan proponuje. Dla nowych klientów. Wyśmiałam go w myślach. 16gb to dla mnie za mało.

Dzisiaj zadzwonił do mnie ponownie ten sam pan, ale powiedziałam mu że trochę mi jest przykro że tyle lat mam numer u nich a on mi proponuje taką samą ofertę jak dla nowych. I że jeśli przeniosę numer, to chociaż pół roku abonament za 1zł dostanę. I zakończyłam rozmowę. Później już dzwonił do mnie Dział utrzymania klienta. Najpierw zaproponował mi iPhone 6s 32gb za 499zł. Potem z rabatem 200zł, więc za 199zł. No nie zgodziłam się. Potem proponował mi ten telefon za 1zł ale w abo za 159zł, ale potem jednak okazało się, że mogę dostać RABAT na abonament. 20zł. I ten telefon, za 4 grosze. Łatwo w sumie poszło :piwa:

kotelsonciorny

Post » Czw gru 01, 2016 20:12 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

:201440 :201440 :201440
Jestem pełna podziwu Twoich negocjacji.
Tez bym wzięła ten telefon w tych groszach z tym abonamentem.
Na szczęście rozmowy z konsultantami sa podsłuchiwane przez właśnie tych od utrzymania Klienta. I jak cos nie idzie to oni wkraczają w akcje! Da sie? da!

Teraz bedą piękne zdjecia pięknych kotków z iPhone :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Czw gru 01, 2016 20:21 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Naprawdę było mi przykro że mi dają to co nowym klientom. Często spotykałam się z tym że dla stałych klientów jest taka sama jak dla nowych, a czasami nawet nieco gorsza. Ja mam internet u takiego dostawcy (gdzie z resztą pracowałam), u którego zawsze przedłużenie umowy jest mniej korzystne niż zawarcie nowej. Co za bzdura :strach:

Teraz czekam na kuriera, mam nadzieję że szybko będzie :ryk:

kotelsonciorny

Post » Pt gru 02, 2016 0:25 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Hejka :D

Gratulacje!! Cena wystrzalowa!!:D

Ja bede negocjowac na wiosne... bo mi sie konczy abonament... ale to plus... moze byc ciezko... :P Ale.. patrzac po Twoim przykladzie... i po przykladzie jaki mielismy odchodzac z nc+ gdzie prawie juz wszystko na koneic sie dalo... :D A tak naprawde przepisalismy tylko umowe na mnie i zmienilismy na pakiet za 20 zl :P Tylko france do konca nie chcieli dac modulu CI zamiast dekodera... a nowi klienci czyli ja - modul CI dostaja od reki. A teraz i tak jedziemy na netflixie :D

Iphone 6s :D Swietny Swietny fon! Polecam do nich silikonowy "futeral" - duzo lepiej lezy w lapie, pewniej.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt gru 02, 2016 2:08 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

O to to, bardzo często scedowanie umowy nagle umożliwia skorzystanie z super oferty dla nowego klienta, jeśli operator nie chce dać staremu dobrej oferty. Przecież cesja to nowy klient, jakby nie paczać :smokin:

Strasznie u nas wieje, koty coś nie śpią, ja też nią mogę. Haniutek się kręci bez celu a Pafnuc gapi się w okno. Widać po nim niepokój. Widocznie ma tak jak matka, ja też czuję niepokój przy takiej pogodzie.

kotelsonciorny

Post » Pt gru 02, 2016 14:00 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Wyspalas sie? Bo Koty pewnie prześpią pół dnia, z Ty?
U nas tez wiało jak wściekłe :strach: duło strasznie.
Teraz jakieś szare chmury pędzą, pewnie śnieg nagonią :mrgreen:
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]