♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 24, 2014 11:05 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Super,że ta kotunia znalazła domek,idealne zakończenie :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt paź 24, 2014 13:22 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Dzieńdoberek :1luvu:
:201461 :201461

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Pt paź 24, 2014 13:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzisiaj dzień już nie za ciekawy i to nie tylko z powodu pogody...
Jednak się rozłożyłam, jakieś grypsko albo porządne przeziębienie mnie dopadło, ale mniejsza z tym...

Byliśmy z Teemo na kontroli i niestety znowu jest źle :( Tak więc dalej go nie zaszczepiliśmy...
Co prawda hematokryt, krwinki czerwone i hemoglobina już w normie, ale % limfocytów cały czas rośnie :(
Reszta wyników super, leukocyty idealne.
Limfocyty przy normie 12 - 45 teraz ma 68 8O Dwa miesiące temu było 59... potem była lekka poprawa a teraz znowu... :(
Zaniosłam później jeszcze kolejny raz mocz na badanie, ale miesiąc temu miał już bardzo dobre wyniki.
Wetka nie potrafi powiedzieć co taka limfocytoza jednoznacznie mówi... nowotwór, autoagresja? Białaczka odpada, bo miał testy i są ujemne.
Wyniki moczu w poniedziałek i dajemy antybiotyk :roll:
Mam mętlik w głowie, zastanawiam czy jednak nie jechać do Myślenic, do kliniki z której maluch został wzięty.

Jejku ja po prostu nie znoszę jak mi któryś z kociastych choruje... normalnie jestem sama chora wtedy :(
I jeszcze finansowo zaczynamy nie wyrabiać... ale to już inna kwestia, Teemo jest najważniejszy :(

Hmm no nic, zobaczymy...

barbarados pisze:hej .
Ja też nie . :roll:

Hej Basiu :1luvu:

mir.ka pisze:
u nas miasta organizują przetargi i wybierają lecznicę, która robi zabiegi, kupony sterylizacyjne wydaje miasto i za to płaci

Dowiedziałam się tyle, że gmina finansuje jedynie 50% sumy za pojedynczą sterylkę, resztę trzeba samemu dołożyć.
Przynajmniej tyle, a z tego co wiem sporo osób na osiedlu jest chętna do pomocy :ok:

kicikicimiauhau pisze:Tak mi żal tych koni... To takie dobre stworzenia :cry:

Dobre i mądre... poza tym w Polsce nie ma tradycji jedzenia koniny !!!
Koń to szlachetne zwierzę, do pracy, do transportu, do rekreacji, do rehabilitacji... :(
Eh mogłabym o tym pisać i pisać, po prostu mnie to przerasta :(

mag828 pisze:mam nowego czarnego kota ;)
Obrazek

pozdrawiamy i miziamy :201461 :201461
:1luvu: :1luvu:

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Serio masz takie? :D
Skąd, też chcem :oops: :oops: :oops:

Dziękujemy za miziaki i wzajemnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MamaMeli pisze:Łomatulu zakochałam się :1luvu:

czeeeść!

Hej Arielko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Noo, w tym pyszczku nie trudno się zakochać, jest prze słodki :)

aannee99 pisze:Super,że ta kotunia znalazła domek,idealne zakończenie :)

Też mi kamień z serca spadł :) Taka śliczna kicia i przyjazna, super, że ma domek :ok:

asim pisze:Dzieńdoberek :1luvu:
:201461 :201461

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt paź 24, 2014 13:44 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

I fotek parę z dzisiaj...

Teemcia zawinęliśmy w kocyk podczas czekania na wyniki badań, cały się trząsł...

Obrazek Obrazek

A tu ja miziam maluszka (btw, dopiero na zdjęciu widzę jaki mam mega odrost :twisted: )

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt paź 24, 2014 13:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Teemciaczku, maluszku, nie denerwuj mamusi!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt paź 24, 2014 13:57 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

I miły akcent :)

Teemo na głównej na demotywatorach :ryk:
Rośnie mi mała gwiazda... niech tylko wyzdrowieje :(

http://demotywatory.pl/4407078/Kot-wampir
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt paź 24, 2014 14:17 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Aha i ciekawostka... Teemo waży równe 5 kg 8O
Czyli jest cięższy już od Muszu...
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt paź 24, 2014 16:20 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

A tu ja miziam maluszka (btw, dopiero na zdjęciu widzę jaki mam mega odrost :twisted: )

Obrazek[/quote]

podobno to modne, przynajmniej jakiś czas temu było i gwiazdy tak sobie robiły :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt paź 24, 2014 16:21 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

[quote="Rilla07"]Hej hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzisiaj dzień już nie za ciekawy i to nie tylko z powodu pogody...
Jednak się rozłożyłam, jakieś grypsko albo porządne przeziębienie mnie dopadło, ale mniejsza z tym...

Byliśmy z Teemo na kontroli i niestety znowu jest źle :( Tak więc dalej go nie zaszczepiliśmy...
Co prawda hematokryt, krwinki czerwone i hemoglobina już w normie, ale % limfocytów cały czas rośnie :(
Reszta wyników super, leukocyty idealne.
Limfocyty przy normie 12 - 45 teraz ma 68 8O Dwa miesiące temu było 59... potem była lekka poprawa a teraz znowu... :(
Zaniosłam później jeszcze kolejny raz mocz na badanie, ale miesiąc temu miał już bardzo dobre wyniki.
Wetka nie potrafi powiedzieć co taka limfocytoza jednoznacznie mówi... nowotwór, autoagresja? Białaczka odpada, bo miał testy i są ujemne.
Wyniki moczu w poniedziałek i dajemy antybiotyk :roll:
Mam mętlik w głowie, zastanawiam czy jednak nie jechać do Myślenic, do kliniki z której maluch został wzięty.

a co ci tam mogą poradzić?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt paź 24, 2014 16:46 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Heeeej! <3 śliczny Teemonek, jak się czuje? Wszystko dobrze?
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt paź 24, 2014 20:11 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

mir.ka pisze:
podobno to modne, przynajmniej jakiś czas temu było i gwiazdy tak sobie robiły :mrgreen:

U mnie to wygląda kiepsko, więc chyba nie będę modna :mrgreen:
Poczekam do świąt jeszcze i zafarbuję ;)

mir.ka pisze:a co ci tam mogą poradzić?

No w sumie racja... chyba trzeba uzbroić się w cierpliwość i robić dokładnie to co wet powie...

vanesia1 pisze:Heeeej! <3 śliczny Teemonek, jak się czuje? Wszystko dobrze?

Hej hej :1luvu:

No właśnie Teemcia czuje się super... je za dwa koty, bawi się, szaleje, kuwetkuje elegancko, ma energię itd.
Tylko te limfocyty rosną... 8O
Czytanie w necie robi mi wodę z mózgu po prostu...
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob paź 25, 2014 11:48 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Kasiu, mocno trzymam kciuki za zdrówko Teemolcia, musi być wszystko w końcu dobrze!!!! <3 <3
Obrazek

aannee99

Post » Sob paź 25, 2014 13:17 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Wo
Rilla07 pisze:I miły akcent :)

Teemo na głównej na demotywatorach :ryk:
Rośnie mi mała gwiazda... niech tylko wyzdrowieje :(

http://demotywatory.pl/4407078/Kot-wampir

:D

Trzymam kciuki, żeby wreszcie Teemo miał dobre wyniki :ok:
kicikicimiauhau

Post » Sob paź 25, 2014 22:32 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Teemuś , malutki , zdrowiej szybko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie paź 26, 2014 10:19 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]