Ta parka to wzor do nasladowania dla niektorych ludzi Benia jak najczulsza mateczka, chociaz wcale nia nie jest A co robia niektore matki i ojcowie z wlasnymi dziecmi - wiemy z mediow
Ronda 25.04.2014[*] Cindy 21.08.2018[*] Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel. Przyjaciol sie nie kupuje. Bleise Pascal
To naprawdę trzeba zobaczyć.Teraz to tylko moja siostra mnie odwiedza i jest po prostu wzruszona takimi widokami.Wygląda to tak, że Benia leży w domku, a Toluś do niej przychodzi.Jest toaleta, a potem się do siebie przytulają i tak śpią.Toluś też czasem leży sam na parapecie przy otwartym oknie.
Niestety, mam grube koty Tylko Maniuś jeszcze trzyma linię.Toluś ma apetyt wilczy.Zjada więcej niż dorosłe koty.Rośnie jak na drożdżach.To będzie duży kocur.
Toluś to przesłodki kotek Zgadza się ze wszystkimi kotami, jest odważny do brawury, naprawdę niczego się nie boi.Ludzi też kocha, wzięty na ręce, albo tylko głaskany natychmiast mruczy.Jest zdrowiutki, je ogromne ilości, bardzo lubi biały serek, widocznie tego potrzebuje.Jest samodzielny, ale nadal Benia jest dla niego nianią.