Nie żeby tyle tego piwa wypijał, w końcu jako zawodowy kierowca nie może sobie poszaleć, ale ma jakieś takie przyzwyczajenie z dawnych czasów
Moderator: Estraven
koteczekanusi pisze:Ale te ptaki obrączkowane to, jak rozumiem, nie wiadomo czy poumierały ze starości. No bo na wolnosci to raczej z różnych wypadków się umiera. Jak widać kruk z dobrym lokum może zyć długo.
A ja kompletnie nie mogę sobie przypomnieć, w czym widziałam Neigh.
Co do ciuchów, to nie tylko przy okazji paczki z zooplusa, animalii, wizyty u weta, ale nawet przy średnio większych zakupach w Carrefourze sobie przeliczam na sukienki, buty i wczasy zagraniczne... Ewentualnie można na pierścionek z brylantem... (Tak co roku można by se kupować).
kotkins pisze:" dobra doktór...ale PROSTOTY nie zbadała..."
No, ale właściwie dlaczego nie zbadała...Hańka pisze:kotkins pisze:" dobra doktór...ale PROSTOTY nie zbadała..."
No, ale właściwie dlaczego nie zbadała...

KotkaWodna pisze:mnie swego czasu strasznie poskładała wieść, że Terry Pratchett ma Alzheimera
Ziva znalazla dom 
Neigh pisze:Słuchajcie a może by ktoś jednak chciał persa? Bo mam aktualnie na zbyciu.......
Was koty kosztują......ja mam 4 + 3 zołwie + 2 psy + papuga + 2 dzieci...................Szanse na kupienie SOBIE spódnicy niewielkie.....Nie wiem co mnie pogięło z tym przychówkiem. Dysfunkcja jakaś czy coś.......Chciałabym mieć 3 koty i NIC wiecej. Nad dziecmi też bym się zastanowiła.......
izka53 pisze:Hańka pisze:kotkins pisze:" dobra doktór...ale PROSTOTY nie zbadała..."
No, ale właściwie dlaczego nie zbadała...
bo kardiologa w pobliżu nie miała, defibrylatora tyż![]()
![]()
Alienor pisze:Niestety Pratchett ma Alzheimera i widać powoli pierwsze związane z tym problemy. Mimo to pisze - nie tylko książki ze Świata Dysku, ale też pisze o chorobie: http://www.dementiablog.org/terry-pratchett-on-dementia/.
Nie jest już w stanie pisać - wymyśla i dyktuje je.
felin pisze:Hm, w Bydgoszczy na jednej chyba przychodni widziałam tabliczkę z zaiste zastanawiającym tekstem:"Defibrylator znajduje się w poradni AA przy ulicy ...."

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości