A ja sobie zwizualizowalam mariaD podskakującą radośnie

Papierologia kontra ja 0:1 - skończyłam na dziś walkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
matka maruda pisze:Echhh Anulka, ciężka ta nasza belferska dola. Zamiast Morza Bałtyckiego morze papierów. A mam teraz tyle wolnego miejsca na biurku
Thorkatt pisze:...Coś się boje, że to marna wróżba na nadchodzący rok szkolny
zabers pisze:Thorkatt pisze:...Coś się boje, że to marna wróżba na nadchodzący rok szkolny
Proszę tu bez czarnowidztwa! To porządny wątek jest. Może nieco zakurzony, ale nadal porządny![]()
A w ogóle to było nie jechać nad morze. Morze - to zuo Było nad jezioro pojechać
Thorkatt pisze:zabers pisze:Thorkatt pisze:...Coś się boje, że to marna wróżba na nadchodzący rok szkolny
Proszę tu bez czarnowidztwa! To porządny wątek jest. Może nieco zakurzony, ale nadal porządny![]()
A w ogóle to było nie jechać nad morze. Morze - to zuo Było nad jezioro pojechać
A byłam nad jeziorami pozostałe 5 dni - 20 jezior zaliczyliśmy, najładniejsze bąble nurkowe TŻ fociłam.
dalia pisze:Thorkatt pisze:zabers pisze:Thorkatt pisze:...Coś się boje, że to marna wróżba na nadchodzący rok szkolny
A byłam nad jeziorami pozostałe 5 dni - 20 jezior zaliczyliśmy, najładniejsze bąble nurkowe TŻ fociłam.
nie mów że na basenie też byliście?
Chat pisze:Nie zdziwiloby mnie to
anulka111 pisze:Druga opcja.....zabers zabronil im zrzucania wlosow.
MariaD pisze:anulka111 pisze:Druga opcja.....zabers zabronil im zrzucania wlosow.
Stawiam na tę opcję. Po Twoim wyjściu za próg koty zrobiły: "uffff, już można" i uniosła się chmura włosów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 56 gości