Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 15, 2014 19:27 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Dyktatura pisze:

Ale i tak Ciem kocham moja Ofelju i zawsze bendziesz MOJOM Walenwtynkom, nawet jak to Lamar Ci jom wysła.

Lilo. Ja Ofelió posłałem wentylkę grzecznościowowyujonco.
Gdyż natenczas wówczas ona pozwoli mnię się bawić z Carmenku. Błogosławieństwo wszakże musi być a skoro ona pierwokotna jest to tak jak starsza siostra Carmenku i chcę żeby mnie też lubiała.
Nie mam zamiaru Tobie Lilo wchodzić w drogę bo nie kcem siem kłócić, ja jestę Koleszka od Ciornej.
Lamar Ugodowy Wielce.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Sob lut 15, 2014 19:34 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Lamałku, lizam cię po łepku! Lizu lizu lizu...
Dzisiaj polizałam Duzią po łapce, to się okropecznie ucieszyła i powiedziała, że mam taką tareczku jak Ofelku.
Mała Ciorna Carmen lizująca
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lut 15, 2014 19:35 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Mój Pysionek lubi mnie lizać szczególnie po nosie :D już czerwony mam od tego lizania :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob lut 15, 2014 19:37 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Jesteś niebywająco wytrwałościowa Carmenku z tym lizowaniem :D
Ja mojom Dużom lizam po oczach rano jak nie chce ich otworzyć bo udaje że śpi.
I wtedy natenczas onegdaj ona wstaje i idzie wyczyścić mój szambownik i daje mi amciu amciu.
I ja święcie w to wierzę że takiego pałeru to ona dostaje tylko dzięki lizu lizu lizu, bo gdyby nie to to ona by cały czas chrapała, no nie Carmenku?
Lamar Zastanawiowywujoncy się Nad Istotom Świata.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Sob lut 15, 2014 19:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Ofelia zwykle wylizuje mi czoło, czasami powieki i nos, rzadziej policzki. Generalnie peeling twarzy. Mała Czarna liże mnie znacznie rzadziej. A dzisiaj przez chwilę obie pannice leżały koło mnie, Ofelia drzemała, a Czarnidełko myło się intensywnie. Jako że położyłam rękę koło niej, to wylizała też mnie :D
Nooo, niezłą ma tareczkę :lol:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lut 15, 2014 20:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Perełsik zazwyczaj liza mi dolne części policzków i szyję, czasem nos, czasem czoło :D Oczywiście najchętniej wtedy, gdy najbardziej jej wali z pysia :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob lut 15, 2014 20:25 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

A wiecie co, Ciocie? Jak raz dawałam buzi Dużej, to skrzywiła pysia i powiedziała, że śmiordzę miąsem. No jak ona mogła! Miąsko nie śmiordzi, ino pachni! No to co najwyższej mogę pachniać miąsem, a nie śmiordzieć! A poza tym niech nie marudzi, sama mię miąsem karmi. Jakby mię dała mniamyśną rypcię albo mniamuśne chrupcie, to bym pachniła rypcią, albo chrupciami, a nie miąsem.
Książniczka Ofelja nie-śmiordząca
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lut 15, 2014 20:26 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

A moja wydziwia, bo ja jej nie lizam

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 15, 2014 20:27 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lut 15, 2014 20:27 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

MB&Ofelia pisze:A wiecie co, Ciocie? Jak raz dawałam buzi Dużej, to skrzywiła pysia i powiedziała, że śmiordzę miąsem. No jak ona mogła! Miąsko nie śmiordzi, ino pachni! No to co najwyższej mogę pachniać miąsem, a nie śmiordzieć! A poza tym niech nie marudzi, sama mię miąsem karmi. Jakby mię dała mniamyśną rypcię albo mniamuśne chrupcie, to bym pachniła rypcią, albo chrupciami, a nie miąsem.
Książniczka Ofelja nie-śmiordząca

Dobrze prawisz Ofelku - rybci ci dać :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lut 15, 2014 20:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

No, "rypcią" to by dopiero niuchała :evil:

Ale i tak niuch mięsny jest lepszy niż po wielu gotowych karmach. No i niuchów "tylnych" brak :wink: Barf to był jednak dobry pomysł. Żeby tylko pannica nie wybrzydzała :roll:
Wczoraj skroiłam tyle mięsa, że zabrakło mi słoiczków po gerberkach :strach: Przeszperałam całą kuchnię w poszukiwaniu słoiczków/pudełek/pojemniczków, czegoś do zapakowania kilku porcji barfa. "Coś" znalazłam, nie jest idealnie, ale ujdzie.
A wydawało mi się, że tak dużo mam tych słoiczków, aż mi się w szafce nie mieściły...
Ale przynajmniej na prawie 3 tygodnie mam kocie żarełko z głowy - wyjąć, rozmrozić, podać i już :D
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lut 15, 2014 20:43 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Ja pakuję w woreczki strunowe, podobnie jak suplementy :) I działa, mniej miejsca w zamrażarce zajmuje ;)

Spilett

Post » Sob lut 15, 2014 20:44 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Ufff, no i mamy czwarte złoto! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
O mało jaja nie zniosłam z nerwów :lol:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob lut 15, 2014 20:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-afera miłosn

Ja też, paczyłam na Sportfanie ;)
Ale skubany, Małyszowi musi być łyso jak nie wiem :ryk:

Spilett

[poprzednia][następna]