Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Wpraszam się
Lakina pisze:Klauduś, dzięki wielkie za wpis na wątku i bardzo się cieszę, że tu zawitałaśMasz rację, Makuś był cudownym kotem. Wszystkie są kochane i wyjątkowe ale Makuś był jedyny w swoim rodzaju. Teraz, jesienią, brakuje go bardziej
Futerko też miał niezwykłe, niesamowicie miękkie, uwielbiałam tulić się do niego. I miało cudowny, niepowtarzalny zapach. Pamiętam go do dziś. Faktycznie, patrząc na fotkę Maciusia wydaje mi się, że futerko miały podobne jeśli chodzi o puchatość więc chyba miałyśmy podobne wrażenia
Majka kochana jest ale to mała zołza, jak jej coś nie pasi to zaraz rzuca pazuramiDo weta chodzimy u nas w Piekarach a ta wetka do której Majka się włamała pracuje w Bytomiu
Nie pamiętam gdzie Ty chodzisz do weta, może to właśnie ta wetka?
Na kurs foto się nie zapisałam jeszcze niestety, ja to bym musiała na podstawy jakieś chodzić bo tak to sobie pstrykam ale raczej na zasadzie "jak mi si fotka podoba to znaczy że jest dobra "Jak chcę uzyskać jakiś efekt to tak metodą prób i błędów niż świadomego działania
Ale lubię to bardzo więc jak mam chwilkę to się troszkę dokształcam w internetach
Klauduś, a Ty podobno jakiś zlot organizujesz? :D
Lakina pisze:Izka53 na pewno nick Revontulet ? Napisałam do niej ale odpisała, że w życiu tam nie była
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 75 gości