Myszka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Hello Mysiaczku z Sylwunią![]()
![]()
![]()
Nie wiem czemu wydawało mi się, że już śpicie
Spilett pisze:Znowu cudny misiowy nosio będzie odstraszał konkurencję!
Ale my mamy podobny nosek i będziemy walczyć dzielnie
bulba pisze:Dzieńdoberek Skarby najukochańsze![]()
![]()
Ewa L. pisze:Cześć Sylwunia i Mysiunia!
Kociara82 pisze:miaudobry Mysiu
u mnie dzis zimno i deszczowo, niezbyt fajna pogoda a ja musze po poludniu gnac do dentysty usunac zebaOby tylko nie bylo gorzej niz z osemka
i zeby tylko zas nie bylo suchego zebodolu
![]()
![]()
Jesli bym mogla prosic o jakies kciuki, mysli, modly, zaklecia... cokolwiek-bede wdzieczna, zawsze sie przydadza. Na 17:30 mam tam byc
Kociara82 pisze:sis, jak poszlo? Lepiej niz jak po masle. o 17:30 siadlam na fotelu a doslownie 7 min pozniej bylo po sprawie i siedzialam juz w aucie. Bolalo jak zawsze znieczulanie od wewnetrznej strony dziasla ale to jest regula, to boli zawsze.
Natomiast zabieg sam poszedl raz dwa, bolu zero, krwawi jak trza, nawet teraz jeszcze troche podkrwawia a juz jest 3 h od zabiegu. Dopiero jakies pol godziny temu zaczelo bolec tak naprawde, wczesniej troszeczke pobolewalo, ledwo co. Ale poki co wytrzymuje nie jest tak zle, niedlugo wezme na noc 2 pyralginy![]()
co noc przespie. Teraz sie nie dziwie, ze po osemce mialam suchy zebodol jak krwawienia bylo tyle, co po pobieraniu krwi czasem sie zdarza chwilke i troszke mocniej. Teraz po godzinie tampon mialam przesiakniety na wylot, wtedy suchusienki tylko kropelka krwi. Ale wtedy tez po 2 h zaczelo tak niemilosiernie bolec, ze juz chcialam tabletke brac, ale musialam czyms ja popic a nie wolno bylo nic pic 3-4 h. Z bieda wytrzymalam te 3 h wtedy.
Spilett pisze:Cześć Mysiunia i Duża
Widziałam nosek na konkurs - taaaaaaki śliczny, taki sam jak nasz! My się zgłosimy niedługo
Kociama pisze:Myszaczku ciocia posyła Ci wielgachnego buziaka
charm pisze:witamy wtorkowo porannie
Sarah DeMonique pisze:hejo Myszastejak tam poweekendowo? pewnie tęskniłyście za nami, bo my za Wami bardzo, bardzo
kalair pisze:doberek Myszankowo!![]()
mir.ka pisze:co Myszunia porabia?
Petka pisze:Co porabia kocia księżniczka?
Ech, nie mam jakoś weny do pisania,więc ostatnio tylko dzień dobry, dobry wieczór.
isabell36 pisze:głaski dla Misiaczka
Spilett pisze:Cześć Mysiulki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 71 gości