cała się na gardle nie mieści na szczęście uwala się na moim brzuchu, unieruchamiając ręce i na gardle jednocześnie
na polecenie (wycharczane) zejdź nie reaguje zepchnąć ją trudno i w dodatku udaje, że nie słyszy -więc się boję, że walnie o podłogę i się połamie (spada z hukiem) a ja wtedy i tak będę musiała wstać i ją ratować
Dwie noce temu Pozytywka mnię się śniła i opitol ode mnie dostała, że na miau kalumnie na swój temat wypisuje, bom ujrzała kobietę zupełnie inną niż moje wyobrażenia oparte o jej sugestie z forum (wiedziałam, że przesadza w swych opisach, ale że aż tak ) Jedno w czym się utwierdziłam - Pozytywka we śnie i na jawie wesoła i śląca ciepłe fluidy O, tyle z mego snu.
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
AYO pisze:A ja potwierdzam, bo widziałam pozytywkę oczami własnemi. O.
Czyli sen wiarygodny - wiedziałam, czułam przez skórę, nozdrza i powieki.
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer